🌾H. Lanvin & Fils Champagne Brut 12,5% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

H. Lanvin & Fils Champagne Brut 12,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Pripravte sa na oslavu so šampanským H. Lanvin & Fils Champagne Brut. Toto šampanské vás ohromí svojou jemnou a sviežou chuťou. Vyrábané v srdci Champagne, oblasti slávnej pre svoje šumivé vína, je perfektným spoločníkom pre všetky vaše špeciálne príležitosti. Vychutnajte si jeho jemné bublinky a citrónovo jablkové tóny, ktoré uvoľňujú sviežu a elegantnú arómu. H. Lanvin & Fils Champagne Brut je skutočnou pochúťkou pre gurmánov a milovníkov vína. Neváhajte, vychutnajte si tento úžasný zážitok ešte dnes!

32,19 €

32,19 € Bez DPH

Popis
Doprajte si luxusnú chuť šampanského H. Lanvin & Fils Champagne Brut. Toto vynikajúce šampanské pochádzajúce z preslávených francúzskych viníc ponúka nádherné spojenie sviežosti, elegancie a jemných chutí, ktoré zanechajú na vašich chuťových pohárikoch trvalý dojem.

Šampanské H. Lanvin & Fils Champagne Brut je oslavou vo fľaši, ktorá je ideálna na pripomenutie si výnimočných príležitostí alebo jednoducho na povznesenie každodenných chvíľ. Jeho šumivé bublinky tancujú na jazyku a uvoľňujú symfóniu komplexných tónov. Vychutnajte si bohaté ovocné tóny a nádych briošky, ktorý jemne vyvažuje sviežu kyslosť.

Toto šampanské je viac ako len nápoj, je to zážitok. Každý dúšok vás prenesie do sviežich viníc, kde sa ručne zbiera to najlepšie hrozno, ktoré sa potom zručne premieňa na toto vynikajúce šampanské. Starostlivosť o detaily a vášeň pre kvalitu sa prejavujú v každom dúšku bubliniek.

Vytiahnite šampanské H. Lanvin & Fils Champagne Brut, aby ste ohromili svojich hostí na najbližšej večeri alebo ako pozorný darček pre blízkeho. Fľaša tohto šampanského nie je len nápoj, je to vyjadrenie vkusu a sofistikovanosti.

Tak prečo čakať? Odhaľte kúzlo tohto prémiového šampanského a urobte každý okamih nezabudnuteľným s H. Lanvin & Fils Champagne Brut. Na zdravie na dobré chvíle a trvalé spomienky!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)