🌾ILIOS Weinkelch Nr. 22 1/8 54,7 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

ILIOS Weinkelch Nr. 22 1/8 54,7 cl

1.40 kg
Vychutnajte si dokonalú kombináciu štýlu a funkčnosti s pohárom na víno ILIOS Weinkelch. Tento elegantný sklenený riad je skvelým doplnkom vášho jedálenského stola a zabezpečí vám ten najlepší zážitok z ochutnávania vína. Jeho dizajn zvýrazňuje vôňu a chuť vášho obľúbeného vína, vďaka čomu bude každý dúšok pôžitkom. Nie je to len pohár na víno, je to oslava dobrej chuti a sofistikovanosti. Takže, či už ste znalec vína alebo príležitostný konzument, pohár na víno ILIOS Weinkelch nesmie chýbať vo vašej zbierke. Na zdravie pri dobrom stolovaní!

10,19 €

10,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme vám ILIOS Weinkelch, dokonalého spoločníka na štýlové vychutnávanie vína. Tento vysokokvalitný pohár na víno je navrhnutý so sofistikovanou estetikou, ktorá umocní každý zážitok z pitia vína. Či už ste príležitostný milovník vína alebo znalec, pohár ILIOS Weinkelch je vytvorený tak, aby zvýraznil chuť vašich obľúbených vín.

Tento pohár na víno, vyrobený z prvotriednych materiálov, sa vyznačuje robustným a elegantným dizajnom. Nejde len o ochutnávanie vína, ale o celkový zážitok. Pohár ILIOS Weinkelch zaručuje, že každý dúšok z tohto pohára bude pôsobiť ako veľkolepá oslava.

ILIOS Weinkelch je ideálny na akúkoľvek príležitosť, či už ide o príjemnú večeru, rodinné stretnutie alebo slávnostnú oslavu. Vylepšuje atmosféru a robí vaše chvíle nezabudnuteľnejšími. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu je tiež ideálnym darčekom pre milovníkov vína.

Tento pohár sa ľahko udržiava a čistí, vďaka čomu sa môžete sústrediť na vychutnávanie vína namiesto starostí s čistením. ILIOS Weinkelch je skvelým doplnkom vašej zbierky pohárov, ktorý dodá vašej zbierke eleganciu a sofistikovanosť.

Vychutnajte si nuansy vášho vína so sklenicou ILIOS Weinkelch. Nie je to len pohár na víno, je to voľba životného štýlu pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote. Tak prečo čakať? Pozdvihnite svoj zážitok z pitia vína s pohárom ILIOS Weinkelch ešte dnes!
Tabuľka dát
Ilios
Nové
chat Komentáre (0)