🌾Bohemia Cristal Sektkelch 19 cl | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bohemia Cristal Sektkelch 19 cl

1.40 kg
Pripravte sa na štýlový prípitok s Bohemia Cristal Sektkelch! Táto elegantná fľaša na šampanské vyrobená z najjemnejšieho českého krištáľu určite dodá vašim oslavám nádych noblesy. Jej elegantný dizajn je ideálny na popíjanie obľúbeného bublinkového nápoja a pevná stopka zaručuje pohodlné držanie. Vneste na svoj stôl trochu luxusu s týmto nádherným kusom skla. Nepite len šampanské, ale urobte aj výrazný dojem vďaka poháru Bohemia Cristal Sektkelch. Na zdravie na dobré časy a ešte lepší sklenený riad!

8,69 €

8,69 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme pohár Bohemia Cristal Sektkelch, váš ďalší obľúbený pohár na šampanské. Tento pohár, starostlivo vyrobený tradičnými technikami, vyžaruje eleganciu a sofistikovanosť, ktorá pozdvihne každú príležitosť, či už ide o pokojnú večeru doma alebo veľkolepú oslavu.

Bohemia Cristal je známa svojou špičkovou kvalitou a vynikajúcim remeselným spracovaním a tento Sektkelch nie je výnimkou. Každý dúšok z tohto pohára bude nezabudnuteľným zážitkom. Jeho dizajn je elegantný a nadčasový, vhodný do akéhokoľvek prostredia alebo interiéru. Číry, vysokokvalitný pohár vám umožní naplno oceniť farbu a bublinky šampanského, čím umocní váš celkový zážitok z pitia.

Nenechajte sa však oklamať jeho jemným vzhľadom. Bohemia Cristal Sektkelch je robustný a odolný vďaka použitým prvotriednym materiálom. Môže sa pochváliť vynikajúcim vyvážením, vďaka ktorému ho môžete pohodlne a bezpečne držať. Navyše sa ľahko čistí, zachováva si svoj lesk a šarm aj po nespočetnom množstve praní.

Či už ste znalec šampanského, alebo len človek, ktorý oceňuje jemné veci v živote, Bohemia Cristal Sektkelch je nevyhnutným doplnkom vašej zbierky pohárov. Je to viac než len pohár na šampanské - je to vyjadrenie vkusu a elegancie.

Tak prečo čakať? Zažite čaro pohára Bohemia Cristal Sektkelch ešte dnes a urobte každú oslavu výnimočnou. Pripite si na skvelé chvíle a nezabudnuteľné zážitky s týmto úžasným pohárom na šampanské!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)