🌾Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore 6,5% Vol. 0,2l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore 6,5% Vol. 0,2l

1.40 kg
Potešte svoje zmysly vínom Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore - vínom lásky. Tento taliansky krásavec je sladká, perlivá pochúťka plná ovocných chutí a kvetinových tónov. Je ideálne na pripíjanie si na výnimočné chvíle alebo jednoducho na vychutnávanie pri lahodnom jedle. Kombinujte ho s dezertmi alebo korenistými jedlami a nechajte začať milostný románik. Či už ste znalec vína alebo príležitostný nadšenec, bublinkový šarm vína Bottega Petalo Moscato si zamilujete. Tak prečo čakať? Trochu vína, veľa smiechu a vychutnajte si chuť lásky s Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore.

6,39 €

6,39 € Bez DPH

Popis
Zažite sladké, perlivé potešenie z Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore. Tento taliansky skvost je viac než len víno, je to oslava lásky a života. Vyrobené z najlepšieho hrozna Moscato, každý dúšok je cestou do slnkom zaliatych talianskych viníc.

Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore je iskrivé víno s ľahkým telom, jemnou vôňou ruží, medu a nádychom tropického ovocia. Chuť je sladká, ale vyvážená, s osviežujúcim záverom, po ktorom budete mať chuť na ďalšie. Ak ste fanúšikmi dezertných vín, jedinečný charakter tohto Moscata si budete vážiť.

Toto Moscato je ideálne na každú príležitosť - od romantických večerí až po slávnostné oslavy. Krásne sa kombinuje s dezertmi, syrom a ovocnými taniermi, čo z neho robí univerzálny doplnok vašej zbierky vín. Skutočná krása vína Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore však spočíva v jeho schopnosti premeniť každý okamih na výnimočnú príležitosť.

Tak prečo si nedopriať fľašu? Nalejte si pohár a nechajte perlenie tancovať na jazyku, sladký nektár dráždiť chuťové poháriky a jemnú vôňu preniesť sa do srdca Talianska. Zažite radosť z Bottega Petalo Moscato Il Vino dell' Amore, vína lásky. Nie je to len víno, je to pocit.
Tabuľka dát
Bottega
Nové
chat Komentáre (0)