🌾De Bernard Prosecco DOC Rosé Millesimato 2021 11% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

De Bernard Prosecco DOC Rosé Millesimato 2021 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Spoznajte eleganciu De Bernard Prosecco Rosé Millesimato, vynikajúceho talianskeho iskrivého vína, ktoré poteší vaše zmysly. Nie je to len tak hocijaké bublinkové víno - je to pravé Prosecco vyrobené v srdci Talianska. Má jemný ružový odtieň a prekypuje živou chuťou zrelých jahôd, šťavnatých broskýň a nádychom mandlí. Toto Prosecco je ideálne na prípitok pri špeciálnych príležitostiach alebo jednoducho na vychutnanie vychladeného pohára počas teplého letného večera. Prečo si teda nedopriať fľašu De Bernard Prosecco Rosé Millesimato? Veď si zaslúžite tie najlepšie veci v živote.

11,59 €

11,59 € Bez DPH

Popis
Doprajte si znamenitú chuť De Bernard Prosecco DOC Rosé Millesimato. Toto výrečné talianske šumivé víno je nádherným doplnkom každej oslavy alebo pokojného večera doma. Vyrobené s vášňou a precíznosťou je skutočným pôžitkom pre všetkých milovníkov vína.

Naše De Bernard Prosecco je príkladná zmes, ktorá odborne spája sviežosť prosecca s eleganciou ružového vína. Môže sa pochváliť jemným ružovým odtieňom a sofistikovaným ľahkým perlením, ktoré vám zatancuje na jazyku. Buket odhaľuje dráždivú zmes kvetinových vôní a zrelého červeného ovocia, ktorá zahalí zmysly, zatiaľ čo chuť ponúka dokonalú rovnováhu suchosti a sladkosti a zanecháva dlhotrvajúci, osviežujúci záver.

Či už ho kombinujete s gurmánskym jedlom, alebo ho popíjate samostatne, toto De Bernard Prosecco DOC Rosé Millesimato dodá noblesu každej príležitosti. Vďaka štýlovému dizajnu fľaše je ideálnym darčekom pre milovníkov vína alebo úžasným stredobodom vašej večere.

Zažite autentickú taliansku tradíciu s každým dúškom De Bernard Prosecco DOC Rosé Millesimato. Nepite len víno, vychutnajte si eleganciu a sofistikovanosť, ktorú prináša. Urobte si svoje chvíle nezabudnuteľnejšími s týmto nádherným šumivým vínom. Na zdravie a dobré časy!
Tabuľka dát
De Bernard
Nové
chat Komentáre (0)