🌾Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition DOC 11% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition DOC 11% Vol. 0,75l

1.40 kg
Vychutnajte si iskru Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition DOC, bublinkovú senzáciu, ktorá si podmanila svet vína. Tento taliansky skvost prináša nádhernú zmes sviežich ovocných tónov s ostrým záverom. Perfektne sa hodí na oslavy alebo jednoducho na dodanie štipky elegancie každému jedlu. Toto Prosecco nie je len nápoj, je to zážitok. Ochutnajte slnečné lúče v každom dúšku s našou žltou edíciou. Dokonale vychladené dodá vášmu životu nádych luxusu. Vychutnajte si dúhu, pite Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition DOC. Vaše chuťové poháriky sa vám poďakujú!

14,19 €

14,19 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly naším Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition. Toto jedinečné talianske bublinkové víno vyniká žiarivou žltou farbou, ktorá okamžite dodá každej príležitosti nádych elegancie a zábavy. Pri prvom dúšku vás privíta príval sviežich a ovocných chutí, zatiaľ čo jeho vyvážená kyslosť zanechá na jazyku osviežujúci záver.

Toto šumivé víno, vyrobené v známej talianskej oblasti Prosecco, je vyrobené s maximálnou starostlivosťou a pozornosťou a odráža bohatú tradíciu talianskeho vinárstva. Naše Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition je skutočnou oslavou talianskeho remeselného majstrovstva, ideálne pre tých, ktorí oceňujú kvalitu a autentickosť.

Toto Prosecco je viac ako len nápoj, je to zážitok. Či už organizujete stretnutie s priateľmi, alebo si užívate pokojný večer doma, jeho ľahký, šumivý charakter určite pozdvihne tento moment. Je tiež dostatočne univerzálne, aby sa hodilo k rôznym pokrmom, od predjedál až po dezerty.

Otvorte si fľašu nášho vína Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition ešte dnes a ponorte sa do sveta žiarivých chutí a šumivej radosti. Je to dokonalá pochúťka na akúkoľvek oslavu alebo jednoducho na prípitok na dobré časy. Vychutnajte si taliansky spôsob života v každom dúšku!

Nezabudnite, že najlepšie chvíle v živote sú tie, ktoré zdieľate s fľašou dobrého vína. Urobte si tieto chvíle ešte výnimočnejšími s naším vínom Accademia Rainbow Prosecco Brut Yellow Edition. Na zdravie!
Tabuľka dát
Accademia
Nové
chat Komentáre (0)