🌾Adam-Lieleg Lilly Rosècco 10,5% Vol. 0,75l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Adam-Lieleg Lilly Rosècco 10,5% Vol. 0,75l

1.40 kg
Popíjajte a vychutnávajte si vynikajúcu chuť Adam-Lieleg Lilly Rosècco. Toto bublinkové potešenie je nevyhnutným doplnkom vašej vinotéky alebo vynikajúcou voľbou na oslavu špeciálnych príležitostí. Jeho krásna ružová farba je rovnako lákavá ako jeho jemné kvetinové a ovocné tóny. Vďaka svojej ľahkej, sviežej chuti a osviežujúcemu záveru si toto Rosècco určite podmaní vaše zmysly. Či už si ho vychutnávate k jedlu, alebo si ním pripíjate na dobré časy, Adam-Lieleg Lilly Rosècco je bublinkový pôžitok, ktorý stojí za každý dúšok. Na zdravie a príjemné chvíle s týmto fantastickým šumivým nápojom!

16,89 €

16,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť šumivého vína Adam-Lieleg Lilly Rosècco, ktoré očarí vaše zmysly. Toto nádherné rosécco je dôkazom umenia výroby kvalitného vína, ktoré spája podstatu tradície s moderným nádychom.

Adam-Lieleg Lilly Rosècco, vyrobené v srdci vinárskej krajiny, je živá zmes, ktorá sa môže pochváliť úžasne krásnym ružovým odtieňom. Stačí jeden dúšok a privíta vás jemný výbuch ovocných chutí, dokonale vyvážený s ostrým, osviežujúcim záverom. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí si cenia jemnejšie veci v živote.

Toto rosécco nie je len nápoj, je to zážitok. Každá fľaša je oslavou vášne vinárov pre kvalitu a ich záväzku k udržateľnosti. Je to osviežujúci a živý nápoj, ktorý sa dobre kombinuje so širokou škálou jedál - od krémových cestovín až po pikantné grilované mäso.

Či už si pripíjate na špeciálnu príležitosť, vychutnávate si romantickú večeru, alebo si jednoducho vychutnávate pokojný večer doma, Adam-Lieleg Lilly Rosècco je dokonalým spoločníkom. Jeho sofistikovaný chuťový profil určite zaujme aj tých najnáročnejších znalcov vína.

Tak prečo čakať? Doprajte si fľašu Adam-Lieleg Lilly Rosècco ešte dnes. Je to viac než len pohár vína, je to chvíľa čistej blaženosti. Nezabudnite, že každá príležitosť sa stane oslavou, keď odklopíte fľašu Adam-Lieleg Lilly Rosècco.

Upozornenie: Pite zodpovedne a vychutnajte si neuveriteľnú cestu, na ktorú vás toto skvostné rosécco vezme.
Tabuľka dát
Adam-Lieleg
Nové
chat Komentáre (0)