🌾Brewdog ABSTRAKT MADAGASCAN VANILLA X TOASTED MARSHMALLOW Vodka 38% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Brewdog ABSTRAKT MADAGASCAN VANILLA X TOASTED MARSHMALLOW Vodka 38% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jedinečný zážitok s vodkou Brewdog Abstrakt Madagascarská Vanilka X Opečený Marshmallow. Tento nápoj je spojením lahodnej vanilky z Madagaskaru a chuti opečeného marshmallowu. Vďaka svojmu zloženiu a obsahu alkoholu 38% vás zaujme svojou hladkou a bohatou chut'ou. Vodka Brewdog Abstrakt je ideálnym spoločníkom na oslavách alebo len pre pokojné večery pri televízii. Vychutnajte si ju sama alebo v kombinácii s vaším obľúbeným mixérom. Tak neváhajte a zažite túto neobvyklú, ale skvelú kombináciu chutí vo svojej sklenke.

28,39 €

28,39 € Bez DPH

Popis
Ponorte sa do lákavého sveta prémiových liehovín s našou Brewdog Abstrakt Madagascan Vanilla x Toasted Marshmallow Vodka. Tento jedinečný nápoj je harmonickou zmesou bohatej madagaskarskej vanilky a opečeného marshmallow, ktorá vytvára nezabudnuteľný chuťový zážitok, po ktorom budete túžiť po ďalších. Ručne vyrobená do dokonalosti, každý dúšok tejto prémiovej vodky je svedectvom destilačného umenia, ktoré zachytáva srdce a dušu našich majstrov pivovarníkov.

Zažite šťavnatú, hladkú štruktúru v kombinácii so sladkými, krémovými tónmi vanilky a teplými, opečenými tónmi marshmallow. Je to ako popíjať zasnený tekutý dezert! Naša vodka nie je určená len pre náročných znalcov, ale je ideálna pre každého, kto chce ozvláštniť svoju koktailovú hru alebo pozdvihnúť úroveň najbližšieho stretnutia.

A nie je to len o chuti. Brewdog Abstrakt Madagascan Vanilla x Toasted Marshmallow Vodka je elegantne prezentovaná v štýlovej fľaši, ktorá dodá nádych sofistikovanosti každej skrinke s nápojmi. Či už si chcete dopriať niečo pre seba, alebo hľadáte darček, ktorý určite urobí dojem, táto vodka je stelesnením pôžitku.

Tak prečo čakať? Vstúpte do exotiky s našou vodkou Brewdog Abstrakt Madagascan Vanilla x Toasted Marshmallow a nechajte svoje chuťové poháriky vydať sa na dobrodružnú cestu. Toto je viac ako len nápoj, je to zážitok. Nezabudnite, že život je príliš krátky na obyčajnú vodku!
Tabuľka dát
BrewDog
Nové
chat Komentáre (0)