🌾Dirty Cinnamon & Pineapple Infused Tequila 36% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dirty Cinnamon & Pineapple Infused Tequila 36% Vol. 0,7l

1.40 kg
Pripravte sa na jedinečnú kombináciu chutí s našou tequilou Dirty Cinnamon & Pineapple Infused! Táto liehovina je spojením ohnivej škorice a sladkého tropického ananásu - prekvapivo príjemná kombinácia. Každý dúšok vás vezme na chuťovú cestu od teplých, korenistých tónov škorice až po osviežujúce ovocné tóny ananásu. Perfektne sa hodí na prípravu dobrodružných koktailov alebo na priame popíjanie. Premeňte svoj večer na exotický útek s našou tequilou Dirty Cinnamon & Pineapple Infused!

37,19 €

37,19 € Bez DPH

Popis
Vyskúšajte odvážnu a vzrušujúcu chuť tequily Dirty Cinnamon & Pineapple Infused. Tento jedinečný destilát určite podráždi vaše chuťové poháriky odvážnou zmesou pikantnej škorice a sladkého tropického ananásu. Nie je to len tak obyčajná tequila, je to zmyslové dobrodružstvo, ktoré vás s každým dúškom prenesie priamo na teplú plážovú párty.

Naša tequila je ručne vyrábaná, naplnená pravou škoricou a ananásom, ktoré vytvárajú chuťovú explóziu. Ohnivý nádych škorice dokonale vyvažuje šťavnatú sviežosť ananásu a výsledkom je tequila, ktorá je vzrušujúca a zároveň jemná. Žiadne umelé príchute ani prísady - len čistá, prírodná dobrota.

Ide o všestranný destilát, ktorý si môžete vychutnať na mnoho spôsobov. Popíjajte ju čistú, aby ste skutočne ocenili jej komplexné chute, pridajte ju do svojho obľúbeného kokteilu, aby ste ju okorenili, alebo ju podávajte vychladenú na osviežujúci shot. Či už ste znalec tequily, alebo nováčik vo svete liehovín, Dirty Cinnamon & Pineapple Infused Tequila bude pre vás určite príjemným objavom.

Oslavy, príležitostné posedenia alebo pokojné večery doma - s Dirty Cinnamon & Pineapple Infused Tequila sa každá príležitosť stane nezabudnuteľnou. Je to tajomstvo, ako zdokonaliť svoju koktailovú hru a ohromiť priateľov svojím vycibreným vkusom.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do lahodného sveta infúzovanej tequily. Dirty Cinnamon & Pineapple Infused Tequila - jedinečný destilát, ktorý je odvážny, smelý a neuveriteľne chutný. Objednajte si svoju ešte dnes a nechajte sa unášať dobrými časmi!
Tabuľka dát
Dirty Tequila
Nové
chat Komentáre (0)