Cien Malos LICOR de Fresa & Tequila 19% Vol. 0,7l | Tequila likér | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Cien Malos LICOR de Fresa & Tequila 19% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite exotickú chuť likéru Cien Malos Strawberry & Tequila! Táto jedinečná zmes, vyrobená z najlepších ingrediencií, ponúka nádherný mix sviežej jahodovej chuti a bohatej, robustnej chuti kvalitnej tequily. Ideálny na slávnostné prípitky alebo bežné dúšky, je to všestranný doplnok vášho domáceho baru. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako kreatívny miešaný koktail. Cien Malos prináša nádych mexického ducha na každú príležitosť. Ochutnajte ten rozdiel ešte dnes!

23,69 €

23,69 € Bez DPH

Popis
Vstúpte do sveta jedinečnej chuti s Cien Malos Strawberry Tequila Liqueur. Táto lákavá zmes zrelých jahôd a prémiovej tequily je nádherným spojením sladkého a silného, ktoré určite poteší vaše chuťové bunky.

Každý dúšok Cien Malos Strawberry Tequila Liqueur je cestou po šťavnatej bohatosti jahôd, po ktorej nasleduje hrejivý záver plný tequily. Ovocné chute sú krásne zvýraznené jemným podtónom tequily, čo z neho robí vynikajúcu voľbu pre tých, ktorí chcú objavovať niečo viac ako tradičné liehoviny.

Starostlivo vyrobený likér Cien Malos Strawberry Tequila Liqueur je skutočným dôkazom destilačného umenia. Každá fľaša je plná živého ovocného punču, ktorý je dokonale vyvážený robustným charakterom tequily. Vďaka tejto rozkošnej zmesi to nie je len nápoj, ale zážitok, ktorý si treba vychutnať.

Či už plánujete stretnutie s priateľmi, pokojný večer alebo si len chcete dopriať niečo iné, Cien Malos Strawberry Tequila Liqueur vám ho určite urobí nezabudnuteľným. Vychutnajte si ju s ľadom, v koktejli alebo pomaly popíjajte, aby ste skutočne ocenili jej jedinečný chuťový profil.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu chuti s Cien Malos Strawberry Tequila Liqueur. Nie je to len nápoj, je to oslava chuti.
Tabuľka dát
Cien Malos
Nové
chat Komentáre (0)