Clase Azul Tequila Ultra Extra AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Tequila Extra Añejo | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clase Azul Tequila Ultra Extra AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Ochutnajte jedinečnú bohatosť Clase Azul Tequily Ultra Extra Añejo. Táto prémiová tequila, vyrobená s vášňou, sľubuje hladkú, plnú chuť, jemne vyzretú do dokonalosti. Uložená v drevenej debničke vyrobenej na mieru je viac než len nápoj - je to zážitok. Každý dúšok odhaľuje harmonickú zmes agáve, vanilky a ovocia, ktorá rozvonia vaše zmysly jedinečným, komplexným profilom. Či už ste znalec tequily, alebo chcete vylepšiť svoju hru s nápojmi, táto tequila je vaša voľba. Zažite luxus tequily Clase Azul Ultra Extra Añejo ešte dnes!

2 977,69 €

2 977,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si znamenitý, luxusný zážitok z Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo. Táto prémiová tequila, starostlivo vyrobená zo zmesi najkvalitnejšej modrej agáve, ponúka jedinečnú, sofistikovanú chuť, ktorá určite očarí vaše chuťové bunky. Táto tequila je uložená v úžasnej, ručne maľovanej keramickej karafe a nie je to len nápoj - je to oslava mexického umenia.

Tequila Clase Azul Ultra Extra Añejo zreje niekoľko rokov v dubových sudoch po sherry, čo ju obohacuje o hlboký, komplexný chuťový profil. Prvý dúšok odhalí tóny zrelého ovocia, opečených mandlí, vanilky a náznaku škorice, harmonicky vyvážené s jemným, hodvábnym pocitom v ústach. Záver je dlhý, sladký a nesmierne uspokojivý.

Táto tequila je ideálna na špeciálne príležitosti alebo jednoducho ako pochúťka pre seba po dlhom dni. Je to aj fantastický darček, ktorý sa dodáva zabalený v krásnej drevenej škatuľke, čo jej pridáva na pôvabe. Či už ste znalec tequily, alebo len začínate svoju cestu do sveta prémiových liehovín, Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo musíte vyskúšať.

Tak prečo čakať? Zažite čaro pravého mexického remesla. Doprajte si Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo a pozdvihnite svoj zážitok z tequily na novú, nezabudnuteľnú úroveň.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)