Clase Azul Tequila Ultra Extra AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Holzkiste | Ekstra Añejo Tequila | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Clase Azul Tequila Ultra Extra AÑEJO 40% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Smag den uovertrufne rigdom i Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo. Denne førsteklasses tequila er fremstillet med passion og lover en blød, fyldig smag, nænsomt modnet til perfektion. Indkapslet i en skræddersyet trækasse er det mere end bare en drink - det er en oplevelse. Hver slurk afslører en harmonisk blanding af agave, vanilje og frugt, der tryllebinder dine sanser med en unik, kompleks profil. Uanset om du er en tequila-kender eller ønsker at forbedre dine drinks, er denne tequila din go-to. Oplev luksusen ved Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo i dag!

3.308,39 €

3.308,39 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Forkæl dig selv med den udsøgte, luksuriøse oplevelse af Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo. Denne førsteklasses tequila er omhyggeligt fremstillet af en blanding af den fineste blå agave og har en unik, sofistikeret smag, der helt sikkert vil betage din gane. Præsenteret i en fantastisk, håndmalet keramisk karaffel er det ikke bare en drik - det er en fejring af mexicansk kunst.

Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo er lagret i flere år på sherryfade, hvilket giver den en dyb og kompleks smagsprofil. Den første slurk afslører noter af moden frugt, ristet mandel, vanilje og et strejf af kanel, harmonisk afbalanceret med en blød, silkeagtig mundfølelse. Eftersmagen er lang, sød og utroligt tilfredsstillende.

Denne tequila er perfekt til særlige lejligheder, eller bare som en godbid til dig selv efter en lang dag. Den er også en fantastisk gave, da den leveres i en smuk trækasse, som gør den endnu mere tiltrækkende. Uanset om du er tequila-kender eller lige er begyndt din rejse ind i en verden af førsteklasses spiritus, er Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo et must at prøve.

Så hvorfor vente? Oplev magien ved ægte mexicansk håndværk. Nyd Clase Azul Tequila Ultra Extra Añejo og løft din tequila-oplevelse til nye, uforglemmelige højder.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)