Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask 59,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Taiwanské Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask 59,4% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

123,99 €

123,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Ponorte sa do sveta kvalitných destilátov s Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask. Toto potešenie je dôkazom umenia výroby whisky, ktorá sa vyrába s vášňou a precíznosťou v prvej taiwanskej pálenici whisky. Každý dúšok tejto jednosladovej whisky predstavuje symfóniu chutí, ktoré sa zrodili z toho najlepšieho sladového jačmeňa, čistej vody a dozrievali vo vysokokvalitných portských sudoch.

V týchto sudoch po portskom whisky získava jedinečnú komplexnosť a hĺbku a absorbuje bohaté ovocné tóny zo suda. Výsledok? Žiarivá, plná whisky, ktorá vaše zmysly privíta buketom tropického ovocia, kvetinovými tónmi a nádychom vanilky. V chuti očakávajte intenzívny, sladký a korenistý profil s dlhotrvajúcim záverom, ktorý vás nechá túžiť po ďalšom.

Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask nie je len fľaša whisky, je to zážitok. Každá fľaša je zabalená v elegantnej darčekovej škatuli, takže je vynikajúcim darčekom pre nadšencov whisky alebo dôstojným doplnkom vašej vlastnej zbierky. Či už ste skúsený znalec whisky alebo zvedavý nováčik, táto jednosladová whisky je cestou chutí, ktoré čakajú na objavenie. Tak prečo čakať? Doprajte si víno Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask a nechajte sa uniesť duchom tejto výnimočnej taiwanskej whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako súčasť sofistikovaného kokteilu.

Nezabudnite, že toto nie je len whisky; je to príbeh, dedičstvo, oslava v každom dúšku. Získajte svoju whisky Kavalan SOLIST Single Malt Whisky Port Cask ešte dnes a vydajte sa na nezabudnuteľnú cestu za whisky. Na zdravie na skvelé časy a výnimočnú whisky!
Tabuľka dát
Kavalan
Nové
chat Komentáre (0)