🌾Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask 58,6% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask 58,6% Vol. 0,7l

1.40 kg

135,39 €

135,39 € Bez DPH

150,40 €-10%

Popis
Vychutnajte si znamenitú chuť vína Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask, starostlivo naplneného do fliaš a prezentovaného v elegantnej darčekovej škatuli. Táto taiwanská single malt whisky je absolútnym potešením pre zmysly a dokonalým darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote.

Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask je produktom liehovaru Kavalan, ktorý je známy svojimi prvotriednymi whisky. Táto konkrétna whisky je dôkazom ich odborného remeselného spracovania. Je to single cask whisky, čo znamená, že dozrieva v jedinom sude, čo má za následok jedinečný chuťový profil, ktorý je rovnako individuálny ako samotný sud.

To, čo však sud Vinho Barrique Cask odlišuje, je jedinečný proces zrenia. Whisky dozrieva v sudoch z amerického duba, v ktorých sa predtým skladovali červené aj biele vína. Tieto sudy sa opekajú a opätovne zuhoľnatejú, aby sa oživili, čo je proces známy ako "Vinho Barrique" Výsledkom je whisky s mimoriadnou jemnosťou a komplexnosťou, symfónia chutí, ktorá sa roztancuje na jazyku.

V nose vás privíta lákavá zmes tropického ovocia, vanilky a korenia. Po dúšku objavíte bohatú, plnú whisky s tónmi sliviek, čučoriedok, černíc a višní. Záver je dlhý a hrejivý s náznakmi sladkého korenia a dubového dreva. Túto whisky si treba vychutnať, nie sa ponáhľať.

Whisky Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli a je výnimočným darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, táto whisky určite urobí dojem. Elegantná škatuľka dodáva tejto whisky extra nádych sofistikovanosti a robí z nej ideálny darček pre náročných milovníkov whisky.

Prečo si teda vybrať práve sud Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask? Nie je to len whisky - je to zážitok. Cesta chutí, ktorá vás zavedie od tropického tepla Taiwanu až po bohaté, robustné vína Ameriky. Je to svedectvo o umení výroby whisky, ktoré ukazuje zručnosť a vášeň, ktorá sa skrýva v každej kvapke. A vďaka elegantnej darčekovej škatuľke je to darček, ktorý je rovnako príjemný na pohľad ako na chuť.

Ak to zhrnieme, Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask je nádherná jednosladová whisky s jedinečným chuťovým profilom. Jej bohatá, plná chuť v kombinácii s úžasnou prezentačnou krabičkou z nej robí dokonalý darček pre každého nadšenca whisky. Ak teda hľadáte výnimočnú whisky, ktorá splní všetky požiadavky, nehľadajte nič iné, ako Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask.

Nezabudnite, že dobrá whisky je viac než len nápoj - je to chvíľa potešenia, oslava najkrajších okamihov života. Nalejte si teda pohár whisky Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si tento okamih. O tom je dobrá whisky.
Tabuľka dát
Kavalan
Nové
chat Komentáre (0)