🌾Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask 59,4% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask 59,4% Vol. 1l

1.40 kg

176,69 €

176,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite bohatú, pikantnú chuť vína Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask v darčekovom balení. Táto taiwanská single malt whiskey je skutočným potešením pre chuťové bunky, dozrievala v sudoch z amerického duba, v ktorých sa predtým nachádzalo červené a biele víno. Sudy sú opätovne opečené, čo prináša tóny bobuľového ovocia, karamelu a vanilky a vytvára komplexný, ale vyvážený chuťový profil.

Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask je dôkazom remeselnej zručnosti liehovarníkov Kavalan. Každý dúšok vás vezme na cestu a prinesie explóziu ovocných a orechových tónov, ktoré pretrvávajú na jazyku. Je to plná whiskey s dlhým, hrejivým záverom, ktorý vás pozýva vychutnať si každý okamih.

Táto exkluzívna whiskey sa dodáva v krásnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je dokonalým darčekom pre každého znalca whiskey. Či už ide o darček k narodeninám, výročiu alebo len tak, toto je darček, ktorý skutočne oceníte.

Ponorte sa do jedinečného zážitku zo sudovej whisky Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask. Nie je to len nápoj - je to cesta na druhý koniec sveta, ochutnávka taiwanskej kultúry a tradície. Tak prečo si ho nedopriať sebe alebo niekomu blízkemu ešte dnes? Zažite veľkolepú chuťovú cestu vína Kavalan SOLIST Vinho Barrique Cask. Nebudete ľutovať.
Tabuľka dát
Kavalan
Nové
chat Komentáre (0)