Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Doprajte si rafinovanú chuť Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish. Táto vynikajúca whisky sa môže pochváliť jedinečnou zmesou chutí, odborne vyrobenou v srdci Škótska. Zrejúca v sudoch po bielom portskom vyžaruje hladké, jemné tóny, doplnené tónmi medu, citrusov a jemnej sladkosti. Je ideálna na darovanie a dodáva sa v elegantnej darčekovej škatuľke. Pozdvihnite svoj zážitok z whisky Tomintoul, ktorá je dôkazom kvality a tradície.

46,59 €

46,59 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Potešte svoje zmysly našou vynikajúcou malosériovou bielou portskou sudovou whisky Tomintoul. Táto jedinečná whisky, pochádzajúca zo srdca Škótska, je skutočným dôkazom destilačného umenia. Každá fľaša sa vyrába ručne v malých sériách, čo zaručuje úroveň kvality a komplexnosti, ktorá podráždi vaše chuťové poháriky.

Tajomstvo jej výraznej chuti? Všetko je to v procese konečnej úpravy. Po dozretí sa whisky prekladá do sudov po bielom portskom, ktoré tvoria poslednú bodku. To dodáva whisky nielen bohatý ovocný podtón, ale aj krásny zlatistý odtieň, ktorý je potešením pre oči.

To však nie je všetko. V chuti ponúka naša Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish symfóniu chutí. Zaznamenáte v ňom tóny sladkého medu, krémovej vanilky a náznak mandlí, ktoré sú dokonale vyvážené robustnosťou sladu. Záver je hladký a dlhotrvajúci, zanecháva teplú a uspokojivú dochuť.

Každá fľaša sa dodáva v elegantnej darčekovej škatuli, vďaka čomu je ideálnym darčekom pre milovníka whisky vo vašom živote. Alebo možno zaslúžený darček pre seba. Tak prečo čakať? Vydajte sa na úžasnú zmyslovú cestu s našou Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish. Je to viac ako len whisky, je to zážitok.
Tabuľka dát
Tomintoul
Nové
Brand
Tomintoul Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)