Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den raffinerede smag af Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish. Denne udsøgte whisky kan prale af en unik blanding af smage, der er fremstillet af eksperter i hjertet af Skotland. Den er lagret på hvide portvinsfade og udstråler glatte, bløde noter, suppleret med et strejf af honning, citrus og en subtil sødme. Den er ideel som gave og præsenteres smukt i en elegant gaveæske. Løft din whiskyoplevelse med Tomintoul, et vidnesbyrd om kvalitet og tradition.

46,59 €

46,59 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Forkæl dine sanser med vores udsøgte Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish. Denne unikke whisky kommer fra hjertet af Skotland og er et sandt vidnesbyrd om destilleringens kunst. Hver flaske er håndlavet i små partier, hvilket sikrer et niveau af kvalitet og kompleksitet, der vil pirre dine smagsløg.

Hemmeligheden bag den karakteristiske smag? Det hele ligger i efterbehandlingsprocessen. Når whiskyen er modnet, bliver den overført til hvide portvinsfade for at få det sidste touch. Det giver ikke bare whiskyen en rig, frugtagtig undertone, men også en smuk gylden nuance, som er en fryd for øjet.

Men det er ikke alt. På tungen byder vores Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish på en symfoni af smagsnuancer. Du vil opdage noter af sød honning, cremet vanilje og et strejf af mandel, perfekt afbalanceret med maltens robusthed. Eftersmagen er blød og dvælende og efterlader en varm og tilfredsstillende eftersmag.

Hver flaske leveres i en smart, elegant gaveæske, hvilket gør den til en perfekt gave til whiskyentusiasten i dit liv. Eller måske en velfortjent forkælelse til dig selv. Så hvorfor vente? Tag på en herlig sanserejse med vores Tomintoul Small Batch White Port Cask Finish. Det er mere end bare en whisky; det er en oplevelse.
Produktinformation
Tomintoul
Ny
Brand
Tomintoul Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)