🌾MacNair's Lum Reek 21 Years Old PEATED 48% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

MacNair's Lum Reek 21 Years Old PEATED 48% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte očarujúcu dymovú bohatosť MacNair's Lum Reek Peated Whisky. Tento lákavý tip, ktorý zreje bohatých 21 rokov, sa môže pochváliť plnou chuťou s hladkým, dlhotrvajúcim záverom. Každý dúšok vás pozýva vychutnať si jeho komplexný profil, od dráždivej arómy rašelinového dymu až po náznaky sladkého medu a korenia. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre náročného milovníka whisky vo vašom živote. Ponorte sa do sofistikovaného sveta MacNair's Lum Reek Peated Whisky - skutočná oslava remeselnej zručnosti a chuti.

129,69 €

129,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zoznámte sa s MacNair's Lum Reek, rašelinovou whisky, ktorá je dokonale vyzretá. Nie je to len obyčajná fľaša whisky, je to zážitok. Whisky Lum Reek je vyrobená s maximálnou starostlivosťou a zreje viac ako dve desaťročia, čo zaručuje, že každý dúšok má neporovnateľnú hĺbku chuti.

Táto whisky je známa svojou robustnou, rašelinovou chuťou. Predstavte si teplé, dymové tóny rašeliny, dokonale vyvážené bohatou, hladkou chuťou vyzretej whisky. Je to ako útulný oheň v pohári, vďaka čomu je to ideálny nápoj na chladné noci.

Čo však skutočne odlišuje whisky Lum Reek od ostatných, je jej 48 % objem. To jej dodáva odvahu, ktorú v iných whisky len ťažko nájdete. Je silná, ale nie preplnená, takže je ideálna pre skúsených pijákov whisky aj pre nováčikov.

A nesmieme zabudnúť ani na prezentáciu. Whisky Lum Reek sa dodáva v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, čo z nej robí ideálny darček pre milovníka whisky vo vašom živote. Je to viac než len fľaša whisky; je to darček, ktorý vám ukáže, že vám na nej záleží.

Prečo si teda nedopriať fľašu MacNair's Lum Reek? Alebo ešte lepšie, podeľte sa o ňu s niekým výnimočným. Je to viac ako len nápoj; je to chvíľa, ktorú si treba vychutnať. A verte nám, že stojí za každý dúšok.

Vyskúšajte bohatú, dymovú chuť nápoja Lum Reek ešte dnes. Nebudete sklamaní.
Tabuľka dát
MacNair's
Nové
Región
Speyside
chat Komentáre (0)