🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Auchroisk 'Cheers to Better Days' 12 Years Old 2009 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Auchroisk 'Cheers to Better Days' 12 Years Old 2009 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Vychutnajte si hladkú a bohatú chuť Douglas Laing's OLD PARTICULAR Auchroisk 'Cheers to Better Days'. Tento výnimočný Scotch whisky, ktorá zreje 12 rokov, je prípitkom na dobré časy. Vďaka jedinečnej zmesi ovocných a korenistých tónov je to chuťový zážitok, ku ktorému sa budete radi vracať. Uložená v elegantnej darčekovej škatuľke je ideálna pre nadšencov a zberateľov whisky. Vychutnajte si kvalitu tradície Douglas Laing - pretože každý deň si zaslúži "Na zdravie do lepších dní".

65,69 €

65,69 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Pozdvihnime pohár na Douglas Laing Old Particular Auchroisk "Na zdravie do lepších dní Whisky! Táto výnimočná fľaša, ktorá starostlivo dozrievala 12 nádherných rokov, je jednou z najlepších ponúk od významného domu Douglas Laing, ktorý je svetoznámy svojimi vynikajúcimi liehovinami.

Táto prémiová fľaša je uložená v očarujúcej darčekovej škatuľke Scotch je dôkazom zručnosti a remeselného spracovania, ktoré sú charakteristickým znakom spoločnosti Douglas Laing od jej vzniku. Každý dúšok tejto whisky Auchroisk je cestou symfóniou chutí. Predstavte si, že ochutnávate jedinečnú kombináciu sladkej vanilky, zrelého ovocia a náznaku korenia, ktorá vrcholí v luxusne hladkom závere. S obsahom alkoholu len o niečo viac ako 48 % je dostatočne silná na to, aby udržala živú konverzáciu, a zároveň dostatočne jemná na to, aby ste si ju mohli vychutnávať pomaly.

"Na zdravie do lepších dní" nie je len názov, je to pocit, ktorý všetci zdieľame. Je to poklona odolnosti ľudského ducha, pripomienka dobrých časov, ktoré nás čakajú. Je to ideálny darček pre milovanú osobu, šéfa alebo aj pre vás po dlhom dni.

Nie je to len fľaša whisky, je to prísľub lepších dní, ktoré prídu. Prečo teda nepridať do svojej zbierky Douglas Laing Old Particular Auchroisk "Na zdravie do lepších dní"? Nie je to len nápoj, je to zážitok. A verte nám, že ho budete chcieť prežiť znova, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)