🌾Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 1l

1.40 kg
Doprajte si bohatú chuť Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky. Tento exkluzívny destilát v elegantnom darčekovom balení je dokonalou pochúťkou pre náročné chuťové bunky. Vychutnajte si jemnosť tejto single malt whisky, ktorá dokonale dozrieva v sudoch haven, čo jej dodáva jedinečný charakter a hĺbku. Vďaka svojej robustnej 46 % sile je každý dúšok dobrodružstvom, čo z nej robí ideálny darček pre milovníkov whisky alebo nádherný doplnok vašej vlastnej zbierky. Zažite luxus tej najlepšej škótskej whisky len s Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky.

41,79 €

41,79 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly vynikajúcou chuťou Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky. Táto prémiová whisky je absolútnou lahôdkou pre všetkých znalcov, pretože ponúka jedinečnú zmes chutí, ktorá určite poteší vaše chuťové bunky. Každý dúšok vás vezme na cestu po najlepších škótskych liehovaroch a ponúkne bohatý, silný a komplexný zážitok, ktorý je skutočne nezabudnuteľný.

Pochádza z rodiska whisky, Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN je starostlivo a precízne vyrobená. Môže sa pochváliť jedinečnou, vyzretou chuťou, ktorá ju odlišuje od ostatných. Jej bohatá, dymová chuť je sprevádzaná jemnou sladkosťou single malt whisky, vďaka čomu je každý dúšok nádherným zážitkom. Je skutočne stelesnením sofistikovanosti a triedy a absolútnou povinnosťou pre každého milovníka whisky.

Balená v elegantnej darčekovej škatuľke, táto Scotch Whisky predstavuje dokonalý darček. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN určite urobí dojem. Vďaka svojej autenticite a prvotriednej kvalite je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Na záver možno povedať, že Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky nie je len nápoj, je to zážitok. Stelesňuje remeselnú zručnosť a dedičstvo škótskych liehovarov a ponúka chuť, ktorá je skutočne jedinečná. Tak prečo čakať? Zažite čaro Škótska s každým dúškom. Doprajte sebe alebo svojim blízkym toto nebeské potešenie ešte dnes!
Tabuľka dát
Glen Grant
Nové
Brand
Glen Grant Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)
Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež: