🌾Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 1l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky 46% Vol. 1l

1.40 kg
Forkæl dig selv med den rige smag af Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky. Denne eksklusive spiritus, som præsenteres i en elegant gaveæske, er en perfekt nydelse for den kræsne gane. Nyd smidigheden i denne single malt, der er modnet til perfektion i cask haven, hvilket giver den en unik karakter og dybde. Med sin robuste styrke på 46% er hver slurk et eventyr, hvilket gør den til en ideel gave til whiskyelskere eller en dejlig tilføjelse til din egen samling. Oplev Skotlands fineste luksus, kun med Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky.

41,79 €

41,79 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dine sanser med den udsøgte smag af Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky. Denne førsteklasses whisky er en absolut nydelse for alle kendere, og den byder på en unik blanding af smage, som helt sikkert vil pirre din gane. Hver slurk tager dig med på en rejse gennem Skotlands fineste destillerier og giver en rig, robust og kompleks oplevelse, der virkelig er uforglemmelig.

Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN, der stammer fra whiskyens fødested, er omhyggeligt fremstillet med præcision og omhu. Den kan prale af en unik, moden smag, der adskiller den fra resten. Dens rige, røgede smag ledsages af en subtil sødme fra single malt, hvilket gør hver slurk til en dejlig oplevelse. Den er indbegrebet af raffinement og klasse og et absolut must-have for enhver whiskyelsker.

Pakket i en elegant gaveæske er denne Scotch Whisky den perfekte gave. Uanset om det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi, vil Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN helt sikkert imponere. Dens autenticitet og førsteklasses kvalitet gør den til et fremragende valg for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Konklusionen er, at Glen Grant Rothes Chronicles CASK HAVEN Single Malt Scotch Whisky er ikke bare en drink; det er en oplevelse. Den legemliggør håndværket og arven fra de skotske destillerier og tilbyder en smag, der virkelig er enestående. Så hvorfor vente? Oplev Skotlands magi med hver eneste slurk. Forkæl dig selv eller dine kære med denne himmelske nydelse i dag!
Produktinformation
Glen Grant
Ny
Brand
Glen Grant Distillery
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)
Kunder, der købte denne vare, købte også