The Glenlivet 16 Years Old SINGLE CASK EDITION Cairn na Bruar 60,2% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Glenlivet 16 Years Old SINGLE CASK EDITION Cairn na Bruar 60,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte čistý pôžitok z whisky The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar, ktorá je jedinečným zážitkom. Každý dúšok tejto pozoruhodnej pálenky vás prenesie do srdca Škótska a ponúkne charakteristický chuťový profil, ktorý nemá obdobu. Táto jednosladová whisky, ktorá dozrievala počas veľkorysého obdobia, vyžaruje eleganciu a komplexnosť. Úžasná darčeková škatuľa, v ktorej sa dodáva, z nej robí dokonalý darček pre každého milovníka whisky. Ponorte sa do sveta bohatých, hladkých a robustných chutí s touto výnimočnou Scotch. Nezabudnite, že toto nie je len whiskey - je to cesta do duše spoločnosti Glenlivet.

311,49 €

311,49 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Zažite vynikajúcu chuť The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar. Umiestnená v luxusnej darčekovej škatuľke je dokonalou pochúťkou pre milovníkov whisky alebo ako veľkolepé gesto pri špeciálnych príležitostiach.

Táto jednosladová whisky, ktorá zreje 16 pozoruhodných rokov, je skutočným dôkazom majstrovstva destilácie spoločnosti The Glenlivet. Každý dúšok vás prenesie do škótskej Highlands, s jeho sviežou krajinou a čistým, sviežim vzduchom. Edícia Cairn na Bruar je nádherným spojením bohatej, hlbokej chuti a jemných, sladkých tónov.

Táto whisky, ktorá dozrievala výlučne v jedinom sude, sa môže pochváliť jedinečným chuťovým profilom, ktorý nemá konkurenciu. Vyznačuje sa robustným objemom 60,2 %, vďaka čomu zakaždým ponúka silný, plný dúšok. Toto nie je priemerná whisky - je to osobitý, vzácny nález pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar je viac ako len nápoj - je to zážitok, cesta chuti a tradície. Tak prečo čakať? Doprajte si bohatstvo tejto exkluzívnej single cask whisky a vychutnajte si luxusnú chuť škótskeho dedičstva spoločnosti The Glenlivet. Veď dobré veci prichádzajú k tým, ktorí čakajú, a táto 16-ročná whisky rozhodne stojí za to!

Nezabudnite, že toto nie je len ďalšia fľaša whisky. Je to príbeh o čase, trpezlivosti a remeselnej zručnosti - to všetko je uzavreté v nádherne prezentovanej darčekovej škatuli. Či už ste nadšenec whisky, alebo hľadáte dokonalý darček, The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar je vaša vstupenka na jedinečnú cestu za whisky.
Tabuľka dát
The Glenlivet
Nové
Brand
Glenlivet
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)