The Glenlivet 16 Years Old SINGLE CASK EDITION Cairn na Bruar 60,2% Vol. 0,7l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Glenlivet 16 Years Old SINGLE CASK EDITION Cairn na Bruar 60,2% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den rene nydelse i The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar, en enestående whiskyoplevelse. Hver slurk af denne bemærkelsesværdige spiritus transporterer dig til hjertet af Skotland og tilbyder en karakteristisk smagsprofil, der er uovertruffen. Denne single malt er modnet i en generøs periode og udstråler elegance og kompleksitet. Den fantastiske gaveæske, den leveres i, gør den til en perfekt gave til enhver whisky-elsker. Dyk ned i en verden af rige, bløde og robuste smage med denne ekstraordinære whisky Scotch. Husk, at dette ikke bare er whisky - det er en rejse ind i Glenlivets sjæl.

311,49 €

311,49 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Oplev den udsøgte smag af The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar. I en luksuriøs gaveæske er dette den perfekte gave til whiskyelskere eller som en stor gestus ved særlige lejligheder.

Denne single malt whisky har lagret i 16 bemærkelsesværdige år og er et sandt vidnesbyrd om The Glenlivets destillerimesterskab. Hver slurk transporterer dig til den skotske Highlandsmed sine frodige landskaber og klare, sprøde luft. Cairn na Bruar-udgaven er en herlig blanding af rige, dybe smage og subtile, søde noter.

Denne whisky er udelukkende modnet på et enkelt fad og har en unik smagsprofil, der er uovertruffen. Den har en robust volumen på 60,2 %, som giver en kraftig, fyldig slurk hver gang. Dette er ikke en helt almindelig whisky - det er et særpræget, sjældent fund for dem, der sætter pris på de finere ting i livet.

Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar er mere end bare en drink - det er en oplevelse, en rejse i smag og tradition. Så hvorfor vente? Nyd rigdommen i denne eksklusive single cask whisky, og nyd den luksuriøse smag af The Glenlivets skotske arv. Når alt kommer til alt, kommer gode ting til dem, der venter, og denne 16 år gamle whisky er bestemt ventetiden værd!

Husk, at dette ikke bare er endnu en flaske whisky. Det er en historie om tid, tålmodighed og håndværk - alt sammen indkapslet i en smukt præsenteret gaveæske. Uanset om du er whiskyentusiast eller leder efter den perfekte gave, er The Glenlivet Single Cask Edition Cairn na Bruar din billet til en unik whiskyrejse.
Produktinformation
The Glenlivet
Ny
Brand
Glenlivet
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)