🌾Signatory Vintage GLENALLACHIE 13 Years Old Cask Strength 2008 63,7% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage GLENALLACHIE 13 Years Old Cask Strength 2008 63,7% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Doprajte si chuť exkluzivity s našimi Signatory Vintage Glenallachie. Toto sudové potešenie je dokonale vyzreté a prináša jedinečnú zmes chutí, po ktorej budete chcieť ešte viac. Táto whisky uložená v štýlovej plechovej škatuli je potešením pre zmysly. Od bohatého jantárového odtieňa až po robustnú, komplexnú chuť je dôkazom umenia destilácie. Vysoký obsah alkoholu dodáva whisky šťavu, ktorá rozohreje vaše chuťové poháriky a dodá vašej bežnej whisky vzrušujúci nádych. Vychutnajte si autentickosť, ponorte sa do dedičstva a nechajte sa touto fľašou Glenallachie uniesť na malebnú škótsku vysočinu. Tak prečo čakať? Pridajte do svojej zbierky štipku rafinovanosti s našou Signatory Vintage Glenallachie ešte dnes!

125,39 €

125,39 € Bez DPH

Popis
Doprajte si bohaté a jedinečné chute Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength, krásne prezentované v štýlovej plechovke. Tento výnimočný nápoj, ktorý zrel viac ako desať rokov, vyžaruje pravú esenciu Škótska a ponúka nezabudnuteľný zážitok z pitia pre milovníkov whisky.

Naša Glenallachie Cask Strength je charakteristickým produktom od Signatory Vintage, značky známej svojím starostlivým výberom prémiových whisky. Táto single malt whisky nie je len nápojom, ale dobrodružstvom, ktoré vaše chuťové bunky vezme na cestu srdcom slávnej škótskej tradície whisky.

Whisky dozrieva v dubových sudoch, čo zaručuje robustný chuťový profil, ktorý je komplexný a zároveň uspokojujúci. Každý dúšok odhaľuje nádherný tanec chutí, od hlbokých zemitých podtónov až po ľahké ovocné tóny. Vysoká sudová sila 63,7 % obj. umocňuje chute a vytvára intenzívny, plný zážitok, po ktorom budete túžiť po ďalších.

Táto whisky zabalená v elegantnej plechovej škatuli je nielen potešením pre vaše chuťové poháriky, ale aj vizuálnym pôžitkom. Škatuľka umocňuje jej pôvab a robí z nej vynikajúci darček na špeciálne príležitosti alebo luxusný doplnok vašej osobnej zbierky.

Zažite kúzlo škótskeho remeselného umenia s whisky Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength. Objednajte si fľašu ešte dnes a vydajte sa na cestu neobyčajných chutí!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Glenallachie
Signatory Vintage
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)