🌾Signatory Vintage GLENALLACHIE 13 Years Old Cask Strength 2008 63,7% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage GLENALLACHIE 13 Years Old Cask Strength 2008 63,7% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Nyd smagen af eksklusivitet med vores Signatory Vintage Glenallachie. Denne herlighed i fadstyrke er modnet til perfektion og leverer en unik blanding af smage, som vil give dig lyst til mere. Denne whisky ligger i en stilfuld tinboks og er en fryd for sanserne. Fra den rige, ravfarvede farve til den robuste, komplekse smag er den et vidnesbyrd om destillationens kunst. Den høje alkoholprocent giver et kick, der sætter gang i smagsløgene og tilføjer et spændende twist til din sædvanlige whisky-rutine. Nyd autenticiteten, fordyb dig i arven, og lad denne flaske Glenallachie føre dig væk til det naturskønne skotske højland. Så hvorfor vente? Tilføj et strejf af raffinement til din samling med vores Signatory Vintage Glenallachie i dag!

125,39 €

125,39 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Forkæl dig selv med den rige, unikke smag af Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength, smukt præsenteret i en stilfuld tinbox. Denne exceptionelle drik, der har lagret i over et årti, udstråler Skotlands sande essens og giver whiskyentusiaster en uforglemmelig drikkeoplevelse.

Vores Glenallachie Cask Strength er et signaturprodukt fra Signatory Vintage, et brand, der er kendt for sit omhyggelige udvalg af førsteklasses whisky. Denne single malt er ikke bare en drink, men et eventyr, der tager din gane med på en rejse gennem hjertet af Skotlands berømte whiskytradition.

Whiskyen er lagret på egetræsfade, hvilket sikrer en robust smagsprofil, der er både kompleks og tilfredsstillende. Hver slurk afslører en herlig dans af smage, fra dybe, jordagtige undertoner til lette, frugtagtige noter. Den høje fadstyrke på 63,7 % vol. forstærker smagene og skaber en intens, fyldig oplevelse, som vil give dig lyst til mere.

Pakket i en elegant Tinbox er denne whisky ikke kun en nydelse for dine smagsløg, men også en visuel fryd. Æsken forstærker dens charme og gør den til en fremragende gave til særlige lejligheder eller en luksuriøs tilføjelse til din personlige samling.

Oplev magien i det skotske whiskyhåndværk med Signatory Vintage Glenallachie Cask Strength. Bestil din flaske i dag og begiv dig ud på en rejse med ekstraordinære smagsoplevelser!
Produktinformation
Ny
Brand
Glenallachie
Signatory Vintage
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)