🌾Signatory Vintage DAILUAINE 24 Years Old Cask Strength 1997 47,4% Vol. 0,7l in Tinbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Signatory Vintage DAILUAINE 24 Years Old Cask Strength 1997 47,4% Vol. 0,7l in Tinbox

1.40 kg
Doprajte si bohaté chute Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength, ktorý starostlivo dozrieval k dokonalosti viac ako dve desaťročia. Táto luxusná whiskey zachytáva podstatu veľkolepej škótskej Highlands, ktorá ponúka komplexnú zmes dráždivých vôní a chutí. Každá fľaša je bezpečne uložená v štýlovej plechovej škatuľke, čo z nej robí elegantný darček pre každého znalca whisky. S každým dúškom je to znamenitá cesta jedinečných chuťových vnemov. Vychutnajte si autentickosť tejto limitovanej edície vysokoobjemovej sudovej whiskey. Nie je to len nápoj, ale nezabudnuteľný zážitok. Objednajte si svoju ešte dnes a vychutnajte si remeselné umenie tohto božského destilátu.

199,89 €

199,89 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúcu chuť Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength zo srdca Škótska. Táto jednosladová whisky, plná sudová sila, je plnená do fliaš Scotch ponúka čistý, nefiltrovaný zážitok, ktorý vás vezme na zmyslovú cestu bohatou históriou tejto whiskey.

Uložená v štýlovej plechovej škatuľke dodá vašej zbierke elegantný nádych alebo je pôsobivým darčekom. Táto whiskey nie je len o chuti, ale aj o zážitku. Od okamihu, keď plechovku otvoríte, vás privíta vôňa whiskey, ktorá počas rokov krásne dozrievala.

Stránka Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength whiskey je dôkazom umenia destilácie, pričom každý dúšok odhaľuje komplexnú harmóniu chutí. Predstavuje robustnú chuť s náznakmi ovocia, duba a korenia, ktoré sú vyvážené jemnou sladkosťou. Dlhý záver, charakteristický pre rozsiahly proces zrenia, zanecháva teplú, hladkú dochuť, ktorá pretrváva a robí z každého dúšku nezabudnuteľný zážitok.

Vychutnajte si ju čistú, s trochou vody alebo s ľadom. Nech už sa rozhodnete vychutnať si ju akokoľvek Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength je oslavou autentického Scotch whiskey.

Nenechajte sa pomýliť, toto nie je obyčajná whiskey. Je to pozvánka na zážitok z časti bohatého dedičstva škótskej whiskey prezentovaného vo fľaši. Takže, či už ste znalec whiskey, alebo hľadáte dokonalý darček pre blízkeho človeka Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength je voľba, ktorú nikdy neoľutujete.

Zažite chuť dokonalosti zabalenú v plechovej škatuľke s Signatory Vintage DAILUAINE Cask Strength. Je to viac než len nápoj, je to oslava najkrajších okamihov života. Vychutnajte si zážitok na celý život pri každom dúšku. Objednajte si svoj ešte dnes!
Tabuľka dát
Nové
Brand
Dailuaine
Signatory Vintage
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)