🌾Douglas Laing XOP Tomintoul 30 Years Old Single Cask Malt 1989 52,8% Vol. 0,7l in Holzkiste | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing XOP Tomintoul 30 Years Old Single Cask Malt 1989 52,8% Vol. 0,7l in Holzkiste

1.40 kg
Zažite bezkonkurenčnú hĺbku a komplexnosť Douglas Laing XOP Tomintoul Single Cask Malt. Táto exkluzívna whisky, ktorá zreje neuveriteľných 30 rokov, pochádza priamo zo suda, čím si zachováva svoju bohatú, autentickú chuť. Táto ohromujúca sladová whisky, uložená v krásnej drevenej škatuli, je ideálnym darčekom pre náročných milovníkov whisky. Každý dúšok tejto sladovej whisky z jedného suda s objemom 52,8 % je oslavou tradície a remeselnej zručnosti. Doprajte si hladký, dlhotrvajúci záver a nechajte sa očarujúcimi tónmi Tomintoulu vziať na cestu po najlepších škótskych liehovaroch. Vychutnajte si túto limitovanú edíciu, nádherne prezentovanú v drevenej kazete, a vychutnajte si chuť skutočného luxusu.

421,99 €

421,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Doprajte si vynikajúci zážitok z Douglas Laing XOP Tomintoul Single Cask Malt, ktorý je symbolom luxusnej chuti a remeselnej zručnosti. Tento 30-ročný skvost uložený v elegantnej drevenej kazete je dôkazom bohatého dedičstva preslávenej pálenice Douglas Laing.

Táto jednosladová whiskey, symbol elegancie a rafinovanosti, je stelesnením vysokej kvality Scotch. Zrela dlhé tri desaťročia, čo jej umožnilo rozvinúť výrazný, sofistikovaný charakter, ktorý jednoducho nemá obdobu. Každý dúšok rozvíja symfóniu chutí, od bohatej, krémovej vanilky až po jemné náznaky duba, zahalené do jemného dymového záveru.

Douglas Laing XOP Tomintoul nie je len fľaša whiskey; je to cesta časom, pocta tradičným destilačným metódam a oslava Scotch v jej najčistejšej podobe. Uložená v rustikálnej drevenej škatuli je pôsobivým doplnkom každej zbierky whiskey a ideálnym darčekom pre znalcov.

Vysoký obsah alkoholu zvyšuje hĺbku a intenzitu chutí, vďaka čomu je každý dúšok nezabudnuteľným zážitkom. A vďaka obmedzenej dostupnosti je táto whiskey jedinečným nálezom pre tých, ktorí si cenia tie najlepšie veci v živote.

Spoznajte pôvab Douglas Laing XOP Tomintoul Single Cask Malt - whiskey, ktorá skutočne patrí do svojej vlastnej triedy.
Tabuľka dát
Nové
Brand
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)