🌾Mortlach 14 Years Old ALEXANDER'S WAY Single Malt 43,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mortlach 14 Years Old ALEXANDER'S WAY Single Malt 43,4% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte vynikajúci Mortlach Alexander's Way Single Malt, klenot pre milovníkov whisky! Toto potešenie, ktoré dozrievalo nádherných 14 rokov, vás nadchne svojou bohatou chuťou a hladkým záverom. Fľaša s objemovou hmotnosťou 43,4 % je robustným nápojom, ktorý zanechá nezabudnuteľný dojem. Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuli a predstavuje dokonalý darček na výnimočné príležitosti. Zažite teplo prémiovej Scotch whiskey, s Mortlach Alexander's Way Single Malt. Pripravte sa na pozdvihnutie svojich chuťových pohárikov!

79,29 €

79,29 € Bez DPH

Popis
Zažite teplo a bohatstvo Mortlach Alexander's Way Single Malt, elegantne prezentované v darčekovej krabici. Túto výnimočnú whisky musí mať každý znalec. Táto jedinečná škótska whisky, destilovaná a dokonale vyzrievaná viac ako desať rokov, ponúka nezabudnuteľnú chuťovú cestu.

Mortlach, slávny škótsky liehovar, sa pri tvorbe whisky Alexander's Way prekonal Single Malt. Táto whisky odhaľuje vznešenú zmes chutí, od bohatých ovocných tónov až po jemné náznaky korenia, a s každým dúškom prináša jedinečné chuťové dobrodružstvo. Jej hladký, plný charakter je poctou majstrovstvu tradičných destilačných techník.

The Alexander's Way Single Malt nie je len nápoj, ale zážitok. Jeho vynikajúci chuťový profil dopĺňa nádherná prezentácia. Uložená v štýlovej darčekovej škatuľke je dokonalým darčekom na špeciálne príležitosti alebo luxusným potešením pre vás.

Túto whiskey si najlepšie vychutnáte čistú alebo s trochou vody, ktorá umožní naplno rozvinúť zložité chute. Či už ste dlhoročným milovníkom whiskey, alebo nováčikom vo svete single malts, Mortlach Alexander's Way vo vás nepochybne zanechá trvalý dojem.

Ponorte sa do autentického zážitku zo škótskej whiskey Mortlach Alexander's Way Single Malt. Je to viac než len nápoj - je to oslava tradície, kvality a výnimočnej chuti. Vyskúšajte si ju na vlastnej koži ešte dnes!
Tabuľka dát
Mortlach
Nové
Brand
Mortlach Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)