🌾Douglas Laing PROVENANCE Benriach 8 Years Old Single Cask Malt 2014 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing PROVENANCE Benriach 8 Years Old Single Cask Malt 2014 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jedinečnú chuť Douglas Laing PROVENANCE Benriach Single Cask Malt. Každý dúšok je cestou v čase do roku 2014, kedy bola starostlivo vyrobená. Tento slad, plnený do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, ponúka skutočne jedinečný a robustný chuťový profil. Je to zážitok, ktorý si vychutnáte rovnako počas útulného večera, ako aj pri špeciálnej príležitosti. Zabalená v sofistikovanej darčekovej krabici je dokonalým darčekom pre milovníkov whisky. Vychutnajte si bohaté dedičstvo spoločnosti Douglas Laing s touto vynikajúcou sladovou whisky. Stačí ochutnať a pochopíte, prečo je to viac než len whisky - je to umelecké dielo.

59,99 €

59,99 € Bez DPH

Popis
Odhaľte senzačný zážitok z whisky Douglas Laing PROVENANCE Benriach Single Cask Malt. Tento prémiový destilát, ktorý zrel osem rokov, prináša majstrovstvo najlepších škótskych liehovarov priamo do vášho pohára. Ručne vyberaná z legendárnej pálenice Benriach je každý dúšok svedectvom umenia výroby whisky.

PROVENANCE Benriach Single Cask Malt je viac ako len nápoj, je to dobrodružstvo. Keď si nalievate, bohatý zlatý odtieň sľubuje cestu do sveta komplexných chutí a vôní. V chuti očakávajte šepot vanilky a duba, ktorý sa mieša s ovocnými tónmi, náznakom korenia a jemným, dymovým záverom. Je to symfónia, ktorú si treba vychutnať, nie uponáhľať.

Sila destilátu, ktorý sa plní do fliaš s dokonalou koncentráciou 46 %, je zámerná. Umožňuje vyniknúť výrazným chutiam a vytvára plnú, robustnú chuť, ktorá je dostatočne jemná na to, aby sa dala vychutnať bez alkoholu, ale zároveň dostatočne univerzálna na prípravu koktailov.

A pre nadšencov whisky, ktorí oceňujú estetiku rovnako ako chuť, sa PROVENANCE Benriach Single Cask Malt dodáva v štýlovej darčekovej škatuli. Či už chcete obohatiť svoju vlastnú zbierku, alebo hľadáte dokonalý darček pre milovníka whisky, táto nádherne prezentovaná fľaša vás určite zaujme.

Vo svete plnom masovo vyrábaných destilátov je výber whisky Douglas Laing's PROVENANCE Benriach Single Cask Malt vyjadrením. Je to priklonenie sa k tradícii, záväzok ku kvalite a pozvanie zažiť whisky takú, aká má byť. Takže na dobré časy, pokojné chvíle a všetko medzi tým. Na sladovú whisky PROVENANCE Benriach Single Cask Malt - skutočnú voľbu znalca.
Tabuľka dát
Nové
Brand
BenRiach Distillery
Douglas Laing & Co.
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Speyside
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)