🌾Douglas Laing PROVENANCE Benriach 8 Years Old Single Cask Malt 2014 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing PROVENANCE Benriach 8 Years Old Single Cask Malt 2014 46% Vol. 0,7l

1.40 kg
Oplev den uovertrufne smag af Douglas Laing PROVENANCE Benriach Single Cask Malt. Hver slurk er en tidsrejse tilbage til 2014, det år, hvor den blev omhyggeligt fremstillet. Denne malt, der er aftappet ved 46 % vol., har en helt unik og robust smagsprofil. Det er en oplevelse, der er lige så behagelig på en hyggelig aften, som den er til en særlig lejlighed. Pakket i en sofistikeret gaveæske er det den perfekte gave til whiskyelskere. Nyd Douglas Laings rige arv med denne udsøgte malt. Smag på den, og du vil forstå, hvorfor det er mere end bare whisky - det er et kunstværk.

59,99 €

59,99 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Pak en sensationel whiskyoplevelse ud med Douglas Laing PROVENANCE Benriach Single Cask Malt. Denne førsteklasses spiritus, der har lagret i otte år, bringer håndværket fra Skotlands fineste destillerier direkte ind i dit glas. Håndplukket fra det legendariske Benriach-destilleri er hver slurk et vidnesbyrd om kunsten at lave whisky.

PROVENANCE Benriach Single Cask Malt er mere end bare en drink; det er et eventyr. Når du skænker, lover den rige, gyldne farve en rejse ind i en verden af komplekse smage og aromaer. I ganen kan du forvente en hvisken af vanilje og egetræ, der blander sig med frugtagtige undertoner, et strejf af krydderi og en blid, røget finish. Det er en symfoni, der er designet til at blive nydt, ikke forhastet.

Spiritussens styrke, der er aftappet ved perfekte 46%, er tilsigtet. Det giver de karakteristiske smage mulighed for at skinne igennem og skabe en fyldig, robust smagsoplevelse, der er blød nok til at blive nydt ren, men alligevel alsidig nok til cocktails.

Og for de whiskyentusiaster, der sætter lige så stor pris på æstetik som smag, kommer PROVENANCE Benriach Single Cask Malt i en stilfuld gaveæske. Uanset om du ønsker at forbedre din egen samling eller leder efter den perfekte gave til en whiskyelsker, vil denne smukt præsenterede flaske helt sikkert imponere.

I en verden fuld af masseproduceret spiritus er det et statement at vælge Douglas Laings PROVENANCE Benriach Single Cask Malt. Det er et nik til traditionen, en forpligtelse til kvalitet og en invitation til at opleve whisky, som den bør være. Så skål for de gode tider, de stille øjeblikke og alt derimellem. Skål for PROVENANCE Benriach Single Cask Malt - en ægte connoisseurs valg.
Produktinformation
Ny
Brand
BenRiach Distillery
Douglas Laing & Co.
Oprindelsesland
Skotland
Region
Speyside
Sortering
Single Malt
chat Anmeldelser (0)