🌾Glen Moray Elgin Classic Peated Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Glen Moray Elgin Classic Peated Single Malt 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

29,69 €

29,69 € Bez DPH

Popis
Doprajte si nádherný zážitok z Glen Moray Elgin Classic Peated Single Maltv elegantnej darčekovej škatuľke. Táto klasická whisky je skutočným stelesnením škótskej vysočiny a môže sa pochváliť zložitou zmesou chutí, ktorá na vás určite zanechá dojem.

Glen Moray Elgin Classic Peated Single Malt je vyrobená v srdci Speyside, ktorá je celosvetovo známa výrobou tých najlepších sladových whisky. Peated odroda tejto klasickej sladovej whisky dodáva jej chuti zaujímavý dymový nádych, čo z nej robí dokonalú pochúťku pre tých, ktorí oceňujú robustnú a plnú whisky.

Od prvého dúšku vás privíta bohatá, hrejivá vôňa rašelinového dymu prepletená s tónmi vanilky a dubového dreva. V chuti sa chuť sladkého, opečeného sladu plynule spája s dymovými rašelinovými tónmi a vrcholí v dlhom a uspokojivom závere. Táto whisky je harmonickým spojením tradície a inovácie, pričom rašelinový dym dodáva klasickej chuti Glen Moray jedinečný nádych.

Či už ste skúsený znalec whisky, alebo chcete preskúmať svet rašelinových sladových whisky, táto klasická whisky Glen Moray je skvelou voľbou. Nie je to len fľaša whisky - je to elegantná darčeková škatuľa plná príbehov, tradícií a bohatého dedičstva Škótska.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do podmanivého sveta škótskej sladovej whisky s Glen Moray Elgin Classic Peated Single Malt. Je to viac než len nápoj; je to zážitok, ktorý vás s každým jedným dúškom prenesie priamo do srdca Škótska.
Tabuľka dát
Glen Moray
Nové
chat Komentáre (0)