🌾Douglas Laing SCALLYWAG The Easter Limited Edition No. 8 48% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing SCALLYWAG The Easter Limited Edition No. 8 48% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.00 kg

63,39 €

63,39 € Bez DPH

Popis
Zhromaždite sa, milovníci whisky! Predstavujeme vám výnimočnú limitovanú edíciu Douglas Laing Scallywag Easter Speyside Sladovej whisky v darčekovej škatuli. Táto majstrovsky vyrobená whisky je dokonalým doplnkom vašej zbierky alebo ideálnym darčekom pre nadšencov whisky vo vašom živote.

Limitovaná edícia Douglas Laing Scallywag Easter je dôkazom umenia výroby whisky. Odhaľte svet chutí, keď si vychutnávate každý dúšok, od bohatej ovocnej vône cez korenistú chuť až po dlhý a hrejivý záver. Táto whisky je festivalom chutí, oslavou Speyside najlepšej jednosladovej škótskej whisky v regióne.

Táto edícia sa prezentuje s obsahom alkoholu 48 %, čo zaručuje chuť, ktorá pretrváva, a teplo, ktoré zostáva. Je nefiltrovaná, čím sa zachovávajú prírodné oleje, tuky a enzýmy z jačmeňa, čo zvýrazňuje chuťový profil a dodáva jej lahodnú plnosť.

Limitovaná veľkonočná edícia Scallywag sa dodáva v krásne navrhnutej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom k narodeninám, výročiu alebo jednoducho ako poďakovanie. Vďaka pútavému dizajnu a prvotriednej kvalite táto whisky určite zaujme.

Tak na čo ešte čakáte? Ponorte sa do sveta chutí s limitovanou edíciou Douglas Laing Scallywag Easter. Zažite whisky, ktorá je rovnako robustná a lahodná ako jedinečná. Ale ponáhľajte sa, ide o limitovanú edíciu, a keď sa minie, je preč. Nenechajte si ujsť možnosť pridať tento skvost do svojej zbierky!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)