The GlenAllachie COLLECTION Set (15 YO + 12 YO + 8 YO) 46% Vol. 3x0,05l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The GlenAllachie COLLECTION Set (15 YO + 12 YO + 8 YO) 46% Vol. 3x0,05l

1.40 kg

33,69 €

33,69 € Bez DPH

Popis
Zažite bezkonkurenčnú chuť sady The GlenAllachie Collection. Túto exkluzívnu sadu musia mať milovníci whisky aj nováčikovia. Každá fľaša v sade je osobitým vyjadrením tradičného štýlu liehovaru GlenAllachie, ktorý je známy svojím bohatým, komplexným a podmanivým charakterom.

Najskôr si vychutnáte vyzretú, plnú 15-ročnú starú whisky. Táto whiskey, ktorá zreje v najlepších dubových sudoch, zachytáva podstatu časom overeného procesu destilácie v spoločnosti GlenAllachie. Ponúka robustné chute, od horkej čokolády a sušeného ovocia až po sladké korenie, a prináša vznešenú rovnováhu bohatosti a jemnosti.

Ďalšou v poradí je 12-ročná stará whisky. Táto stredne vyzretá whiskey je dokonalou zmesou lákavých chutí. Je to symfónia zrelého ovocia a vanilkových tónov s nádychom duba a korenia, vďaka čomu je absolútnym potešením pre zmysly.

Na záver ochutnajte mladistvú energiu 8-ročnej whisky. Napriek svojmu veku táto whiskey nešetrí chuťami. Je to živá zmes sladkých ovocných tónov v kombinácii s nádychom korenia, ktorá poskytuje svieži a povzbudzujúci záver.

Každá fľaša v sade The GlenAllachie Collection Set je plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, čo sľubuje plný zážitok. Súprava je ideálna pre tých, ktorí chcú preskúmať nuansovaný svet whisky alebo si vytvoriť pôsobivý doplnok do svojej zbierky.

Tak prečo čakať? Osvojte si umenie ochutnávania whisky so sadou The GlenAllachie Collection Set. Nie je to len produkt, je to zážitok, cesta bohatou tapisériou tradičného dedičstva destilácie GlenAllachie. S každým dúškom ochutnajte vášeň, remeselnú zručnosť a nezameniteľný charakter whisky GlenAllachie.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)