The GlenAllachie COLLECTION Set (15 YO + 12 YO + 8 YO) 46% Vol. 3x0,05l | Speyside Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The GlenAllachie COLLECTION Set (15 YO + 12 YO + 8 YO) 46% Vol. 3x0,05l

1.40 kg

33,69 €

33,69 € Ekskl. moms

Beskrivelse
Oplev den uovertrufne smag af The GlenAllachie Collection Set. Dette eksklusive sæt er et must-have for både whiskyentusiaster og nybegyndere. Hver flaske i sættet er et tydeligt udtryk for den traditionelle GlenAllachie-destilleristil, der er kendt for sin rige, komplekse og fængslende karakter.

For det første vil du nyde den modne, fyldige 15-Year Old. Denne whisky er lagret på de fineste egetræsfade og indfanger essensen af GlenAllachies traditionsrige destillationsproces. Den byder på en robust smag, der spænder fra mørk chokolade og tørrede frugter til søde krydderier, og leverer en sublim balance mellem rigdom og subtilitet.

Den næste i rækken er 12-Year Old. Denne mellemlagrede whisky er en perfekt blanding af lokkende smagsnuancer. Det er en symfoni af moden frugt og vaniljenoter med et strejf af egetræ og krydderier, hvilket gør den til en absolut fryd for sanserne.

Til sidst kan du smage den ungdommelige energi i den 8-årige. På trods af sin alder sparer denne whisky ikke på smagen. Det er en levende blanding af søde, frugtagtige noter kombineret med et strejf af krydderi, der giver en frisk og forfriskende finish.

Hver flaske i The GlenAllachie Collection Set er aftappet ved 46% vol., hvilket lover en fyldig oplevelse. Sættet er perfekt til dem, der ønsker at udforske whiskys nuancerede verden eller lave en imponerende tilføjelse til deres samling.

Så hvorfor vente? Omfavn kunsten at smage på whisky med The GlenAllachie Collection Set. Det er ikke bare et produkt; det er en oplevelse, en rejse gennem GlenAllachies traditionsrige destillationsarv. Smag passionen, håndværket og den umiskendelige GlenAllachie-karakter for hver slurk.
Produktinformation
Ny
chat Anmeldelser (0)