🌾Douglas Laing OLD PARTICULAR Glen Moray 15 Years Old Single Cask 2007 48,4% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing OLD PARTICULAR Glen Moray 15 Years Old Single Cask 2007 48,4% Vol. 0,7l

1.40 kg

69,09 €

69,09 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Vychutnajte si vynikajúcu chuť Douglas Laing OLD PARTICULAR Glen Moray Single Cask. Tento 15-ročný Scotch whisky je svedectvom osvedčených liehovarníckych tradícií a stelesňuje samotnú podstatu prvotriednej whisky Scotch whisky. Glen Moray Single Cask, ktorá dozrieva v jedinom sude, ponúka jedinečnú hĺbku chutí, ktoré dráždia vaše chuťové bunky pri každom dúšku.

Každá fľaša je oslavou jedinečného charakteru whisky Glen Moray, zachytáva jej živého ducha a čistú, nefalšovanú arómu skutočne prvotriednej whisky. S objemom alkoholu 48,4 % prináša robustný a plný chuťový profil, ktorý určite zanechá trvalý dojem aj v tých najnáročnejších znalcoch whisky.

Zlatý jantárový odtieň whisky je vizuálnym zážitkom, ktorý naznačuje bohatú a opulentnú chuť, ktorá čaká vo vnútri. Vo vôni ponúka nádhernú zmes ovocných a kvetinových tónov s náznakmi dubového dreva a jemným dymovým podtónom. Keď si dáte dúšok, privíta vás symfónia chutí - sladká vanilka, zrelé ovocie a jemné korenie - všetko dokonale vyvážené, aby poskytlo hladký a uspokojivý záver.

Douglas Laing OLD PARTICULAR Glen Moray Single Cask je uložená v krásnej darčekovej škatuľke a predstavuje vynikajúci darček pre každého milovníka whisky. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho chcete dopriať pozoruhodný destilát, túto whisky nikdy neoľutujete.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta prémiovej Scotch whisky Douglas Laing OLD PARTICULAR Glen Moray Single Cask. Je to viac než len nápoj, je to zážitok, ktorý si treba vychutnať.
Tabuľka dát
Nové
Región
Speyside
chat Komentáre (0)