🌾Douglas Laing PROVENANCE Tamdhu 12 Years Old Single Cask Malt 2007 46% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Douglas Laing PROVENANCE Tamdhu 12 Years Old Single Cask Malt 2007 46% Vol. 0,7l

1.40 kg

47,49 €

47,49 € Bez DPH

Popis
Pripravte sa na úplne novú úroveň pôžitku z whisky Douglas Laing PROVENANCE Tamdhu Single Cask Malt. Tento nádherne vyzretý slad pochádzajúci z jednej z najuznávanejších škótskych páleníc je dôkazom sily času a kúzla remeselnej zručnosti. Každá kvapka tohto zlatého elixíru ponúka jedinečnú zmyslovú cestu plnú nádherných prekvapení.

Je zabalená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre znalca whisky vo vašom živote alebo luxusný darček pre vás. Dizajn fľaše s tradičným znakom liehovaru je vhodnou poctou jeho bohatému dedičstvu.

Táto sladová whisky z jedného suda je dokonale vyzretá a každý dúšok je naplnený radom komplexných chutí. Ochutnajte teplo opečeného duba, sladkosť zrelého ovocia a jemný nádych korenia. Dlhý, pretrvávajúci záver vás nechá túžiť po ďalšom dúšku, čo z neho robí dokonalého spoločníka pre pokojné chvíle plné zamyslenia.

Vyskúšajte Douglas Laing PROVENANCE Tamdhu Single Cask Malt - oslavu tradície, kvality a ducha Škótska. Nie je to len fľaša whisky, je to kus histórie, kúsok Škótska a svedectvo o umení výroby whisky. Objednajte si svoju ešte dnes a ponorte sa do chuti dokonalosti.
Tabuľka dát
Nové
Región
Speyside
chat Komentáre (0)