🌾Papa's Pilar 24 Solera Profile Dark Rum RYE WHISKEY BARREL Limited Release 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Papa's Pilar 24 Solera Profile Dark Rum RYE WHISKEY BARREL Limited Release 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Zažite jedinečný pôvab tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile. Toto limitované vydanie rumu zrejúceho v sudoch po ražnej whisky vás prenesie do tropického raja. Hladký, bohatý chuťový profil je dôkazom starostlivého remeselného spracovania, ktoré sa vkladá do každej fľaše. Každý dúšok odhalí tóny vanilky, opečených mandlí a korenia. Či už si ho vychutnáte čistý, s ľadom alebo v prémiovom kokteile, tmavý rum Papa's Pilar Solera Profile prináša nezabudnuteľnú chuťovú cestu. Urobte si s týmto exkluzívnym rumom každú príležitosť výnimočnou. Zaobstarajte si fľašu ešte dnes a prijmite ducha dobrodružstva. Nie je to len rum - je to životný štýl.

70,89 €

70,89 € Bez DPH

Popis
Zažite jedinečnú chuť tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile RYE WHISKEY BARREL Limited Release. Tento výnimočný rum, ktorý zreje v sudoch po ražnej whiskey, je dokonalou kombináciou tradície a inovácie. Ide o limitovanú edíciu, vďaka ktorej je každá fľaša cenným kúskom pre milovníkov rumu.

Papa's Pilar Solera Profile Dark Rum je destilovaný do dokonalosti. Každý dúšok vás vezme na cestu a odhalí vrstvy komplexných chutí, od sladkosti melasy až po dymové tóny ražnej whisky. Proces zrenia v sudoch po ražnej whiskey zvýrazňuje charakter rumu, vďaka čomu je bohatý, hladký a živý.

Tento tmavý rum je poctou dobrodružnému duchu a symbolizuje obohacujúce životné cesty. Je pomenovaný po milovanej lodi Ernesta Hemingwaya "Pilar", čo odráža autorovu lásku k moru, objavovaniu a, samozrejme, k dobrému rumu.

Či už ste znalec rumu, alebo ho pijete príležitostne, toto limitované vydanie musíte vyskúšať. Je ideálny na popíjanie čistého rumu alebo na miešanie do kvalitných koktailov. Nenechajte si ujsť príležitosť spoznať bohaté dedičstvo a remeselnú zručnosť, ktorá sa skrýva v každej fľaši limitovanej verzie tmavého rumu Papa's Pilar Solera Profile RYE WHISKEY BARREL.

Tak prečo čakať? Vydajte sa na chuťové dobrodružstvo s rumom Papa's Pilar ešte dnes. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!
Tabuľka dát
Papa's Pilar
Nové
chat Komentáre (0)