🌾Ron Centenario REAL Select Cask Reserve Rum - Old Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-20%

Ron Centenario REAL Select Cask Reserve Rum - Old Edition 40% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Doprajte si bohatú chuť rumu Ron Centenario Real Select Cask Reserve - Old Edition. Tento výnimočný destilát, prezentovaný v krásnej darčekovej škatuľke, je skutočným potešením pre znalcov. Tento rum, vyrobený s maximálnou precíznosťou, je dokonale vyzretý a na jazyku ponúka zamatový nádych karamelu a vanilky. Jeho jedinečná chuť je robustná a jemná, určite posunie vašu koktailovú hru do nových výšin. Táto stará edícia rumu je ideálna na oslavy, darčeky alebo jednoducho na pohostenie. Zažite chuť luxusu pri každom dúšku. Uvoľnite sa, relaxujte a vychutnajte si prémiovú kvalitu rumu Ron Centenario Real Select Cask Reserve.

191,09 €

191,09 € Bez DPH

238,80 €-20%

Popis
Pripravte sa na cestu s rumom Ron Centenario Real Select Cask Reserve - Old Edition. Nie je to len tak hocijaký rum, je to prémiový výber, ktorý bol dokonale vyzretý a sľubuje bohatý, komplexný chuťový profil, ktorý poteší každého nadšenca rumu.

Táto verzia Old Edition posúva zážitok na novú úroveň. Bol odborne vyrobený pomocou tradičných destilačných techník a potom starostlivo dozrieval vo vybraných sudoch, aby sa zabezpečila hĺbka chuti, ktorá je jednoducho neporovnateľná. Každý dúšok odhaľuje vrstvy chuti - od tepla korenia až po sladké tóny karamelu a vanilky.

Rum Ron Centenario Real Select Cask Reserve nielen neuveriteľne chutí, ale aj vyzerá. Dodáva sa v úžasne navrhnutej fľaši, ktorá vypovedá o jeho prémiovej kvalite. Navyše je prezentovaný v krásnej darčekovej škatuli, takže je ideálnym darčekom pre niekoho, kto si cení tie najlepšie veci v živote.

Či už ste skúsený znalec rumu, alebo len objavujete svet prémiových liehovín, s rumom Ron Centenario Real Select Cask Reserve - Old Edition neurobíte chybu. Je to pôžitok pre zmysly, na ktorý nezabudnete. Pripite si na dobré časy s týmto znamenitým rumom!
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)