🌾St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky 53,9% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky 53,9% Vol. 0,05l

1.40 kg
Doprajte si bohatú, jemnú chuť vône St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky. Táto whiskey, vyrobená s odborným prístupom, je skutočným dôkazom umenia destilácie. Každý dúšok v sebe nesie prísľub kvality a sofistikovanosti, čo z nej robí dokonalú voľbu pre znalcov. Či už si pripíjate na úspech, alebo si vychutnávate pokojný večer, whisky St Kilian's je vaším prvotriednym spoločníkom. Jej robustný chuťový profil určite poteší vaše zmysly a zanechá vo vás túžbu po ďalšom dúšku. Tak prečo čakať? Vstúpte do sveta luxusných whisky s whisky St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky. Vaše chuťové poháriky vám poďakujú!

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Zažite bohatú, jemnú chuť vône St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky. Tento špičkový nápoj je dokonalým doplnkom vášho domáceho baru. Je to viac ako len nápoj, je to cesta senzačných chutí a svedectvo o umení výroby whisky.

Každý dúšok whisky St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky vás prevedie vírom chuťových vnemov. Začína sa lákavou vôňou, ktorá dráždi vaše zmysly, a nasleduje robustná chuť, ktorá zapôsobí aj na najnáročnejšieho znalca whisky. Silný a zároveň hladký záver vo vás zanechá túžbu po ďalšom dúšku.

Táto whisky, vyrobená v srdci Nemecka, je ukážkou nemeckej precíznosti a dokonalosti. St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky sa vyrába z najkvalitnejšieho sladového jačmeňa a dozrieva vo vybraných drevených sudoch. Výsledkom tohto starostlivého procesu je whisky s jedinečným chuťovým profilom, ktorá je bezkonkurenčná svojou kvalitou a hĺbkou.

Či už ste nadšenec do whisky alebo nováčik, ktorý si chce rozšíriť chuťové bunky, whisky St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky je potrebné ju vyskúšať. Nie je to len nápoj, je to zážitok. Nalejte si pohár, pohodlne sa usaďte a vychutnajte si znamenité chute, ktoré táto prémiová whisky ponúka.

Nezabudnite, že dobrá whisky sa nielen konzumuje, ale aj oceňuje. Preto pozdvihnite pohár na dobré časy, pripite si na výnimočné životné okamihy a nechajte St. Kilian Signature Edition THIRTEEN Single Malt Whisky aby sa stali nezabudnuteľnými. Nechytajte nás len za slovo, vyskúšajte ju ešte dnes a nechajte za seba hovoriť jej výnimočnú chuť!
Tabuľka dát
St. Killian
Nové
Brand
Svätý Killián Distillery
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Bavorsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)