🌾Ardbeg TEN Years Old Islay Single Malt 46% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ardbeg TEN Years Old Islay Single Malt 46% Vol. 0,05l

1.40 kg
Zažite robustnú chuť Ardbegu, výnimočného Islay Single Malt. Táto desaťročná whisky ponúka bohatú, dymovú chuť, ktorá určite uspokojí vaše chuťové bunky. Jej plná intenzita je vyvážená komplexnou zmesou citrusov, čokolády a korenia. S dlhým, výdatným záverom, ktorý pretrváva, Ardbeg Single Malt je povinnou jazdou pre každého znalca whisky. Tento vynikajúci destilát sa plní do fliaš s prirodzenou silou, čím sa zachováva jeho jedinečný charakter a hĺbka. Vychutnajte si autentickú chuť Škótska s každým dúškom Ardbeg. Vychutnajte si ho zodpovedne!

9,79 €

9,79 € Bez DPH

Popis
Objavte podmanivý pôvab Ardbeg Ten Years Old Islay Single Malt. Zrodil sa na divokom a drsnom ostrove Islay, je táto výnimočná whisky dokonalým vyjadrením svojho výnimočného domova.

Táto single malt whisky nie je len ďalším nápojom - je to zážitok. Jej znamenitá chuť je dôkazom desaťročného starostlivého zrenia. Zaujme vás jej dymová intenzita vyvážená lahodnou sladkosťou.

Jeho robustný charakter je rozkošnou zmesou jedinečných chutí. Od prvého dúšku vás privíta výbuch citrónu a limetky, po ktorom nasleduje príval vanilkovej sladkosti. Ako sa chuť rozvíja, zažijete pikantnú explóziu čierneho korenia, škorice a anízu. A nakoniec pretrvávajúca dochuť karamelu a fondánu dodá dokonalý záverečný tón.

Ardbeg Ten Years Old Islay Single Malt je plnená do fliaš s objemovou hmotnosťou 46 %, čo poskytuje plný zážitok pre skutočných milovníkov whisky. Je to ideálna voľba na príjemný večer alebo výnimočnú oslavu.

Či už ste skúsený milovník whisky, alebo nováčik vo svete single malts, táto whisky vás nesklame. Je to chuť tradície, nádych divočiny a celá kopa sofistikovanosti zabalená v jednej fľaši.

Objavte kúzlo Islay s pohárom Ardbeg Ten Years Old. Táto whisky nie je len nápoj, je to cesta do srdca jednej z najikonickejších škótskych páleníc. Tak smelo do toho, nalejte si drak a vychutnajte si ten okamih. Veď skvelú whisky si treba vychutnať, nie sa ponáhľať.
Tabuľka dát
Ardbeg
Nové
Brand
Ardbeg Distillery
Krajina pôvodu
Škótsko
Región
Islay
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)