🌾St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky 46,2% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky 46,2% Vol. 0,05l

1.40 kg
Objavte neuveriteľnú chuť St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky. Táto skutočne výnimočná whisky poteší vaše zmysly svojou bohatou, plnou chuťou. Destilovaná do dokonalosti, vyžaruje hladkú, jemnú chuť, ktorá vás prinúti vrátiť sa po ďalšie. Či už ste znalec whisky alebo začiatočník, oceníte jemné tóny duba a korenia, ktoré pretrvávajú na jazyku. St. Kilian Signature Edition ELEVEN je ideálna na špeciálne príležitosti alebo len tak na potešenie, ktoré si môžete dopriať Single Malt Whisky je potešením pre zmysly. Vyskúšajte luxusný rozdiel ešte dnes.

12,89 €

12,89 € Bez DPH

Popis
Doprajte si jedinečnú a vynikajúcu chuť vône St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky. Toto ručne vyrábané potešenie je bohatou zmesou najjemnejších obilnín, vyzretou do dokonalosti, ktorá ponúka odvážny a hladký zážitok z pitia. Každý dúšok je dobrodružstvom s teplou, korenistou chuťou, ktorá pretrváva na jazyku a zanecháva vo vás túžbu po ďalších dúškoch.

St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky je pokladom pre milovníkov whisky, ktorý sa môže pochváliť pôsobivou hĺbkou a komplexnosťou, ktorá na vás určite zapôsobí. Charakter whisky definuje jej hlboká jantárová farba a intenzívna aróma, ktorá je lákavou zmesou dubového dreva, vanilky a náznaku ovocia. Jej plná chuť je harmóniou sladkosti a korenia, ktorú dopĺňa dlhý, uspokojivý záver.

Čím sa vyznačuje St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky je jej dôkladný výrobný proces. Každá dávka sa precízne destiluje, dozrieva v ručne vyberaných dubových sudoch a plní sa do fliaš v dokonalom momente, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita. Táto pozornosť venovaná detailom je zrejmá v každom dúšku a poskytuje zážitok z whisky, ktorá nemá obdobu, pokiaľ ide o hĺbku a sofistikovanosť.

Či už ste skúsený milovník whisky alebo nováčik vo svete jednosladových whisky, St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky sľubuje nezabudnuteľný zážitok. Je to viac než len nápoj, je to oslava remeselnej zručnosti a tradície, svedectvo o umení výroby whisky. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s kvapkou vody - je to všestranné potešenie, ktoré na vás určite zapôsobí.

Zažite výnimočnosť. Vychutnajte si nezabudnuteľné. St. Kilian Signature Edition ELEVEN Single Malt Whisky - whisky, ktorá je skutočne výnimočná.
Tabuľka dát
St. Killian
Nové
Brand
Svätý Killián Distillery
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Bavorsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)