St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky 2022 50,8% Vol. 0,5l in Geschenkbox | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky 2022 50,8% Vol. 0,5l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si eleganciu vône St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky. Tento prémiový destilát uložený v luxusnej darčekovej škatuli je potešením pre znalcov whisky. Ručne a precízne vyrobená whisky sa môže pochváliť bohatou, plnou chuťou, ktorá je dôkazom výnimočného destilačného procesu. Zamatová hladkosť spolu s nádychom dymového duba a jemným, dlhotrvajúcim záverom určite očarí vaše chuťové poháriky. Či už oslavujete významný míľnik, alebo sa len uvoľňujete po dlhom dni, St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky je vaším dokonalým spoločníkom. Zažite pravú esenciu luxusu s každým dúškom - zaslúžite si to!

51,29 €

51,29 € Bez DPH

Popis
Potešte svoje zmysly s toaletnou vodou St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky. Táto výnimočná whisky, uložená v elegantnej darčekovej škatuľke, je dokonalým darčekom pre znalca vo vašom živote alebo nádherným potešením pre vás. Každý dúšok vás pozve do sveta bohatej, vrstevnatej chuti, ktorá je rovnako jedinečná ako osoba, ktorá si ju vychutnáva.

Táto jednosladová whisky, vyrobená v srdci Nemecka, je dôkazom osvedčených tradícií výroby whisky. Jej výrazný charakter vzniká vďaka starostlivému procesu destilácie a zrenia, výsledkom čoho je destilát, ktorý je komplexný a zároveň jemný.

St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky je zmyslová cesta. Podmaní si vás svojou jantárovou farbou, drevitou vôňou a harmonickou rovnováhou sladkých a korenistých tónov. Nie je to len nápoj, je to zážitok - každá chuť je novým objavom.

Jeho sila nespočíva len v jeho robustnej chuti, ale aj v obsahu alkoholu, ktorého je práve toľko, aby vám pri jeho vychutnávaní navodil príjemný pocit tepla. Je to ideálny spoločník na pokojný večer alebo živé stretnutie s priateľmi.

Elegantná darčeková škatuľka, v ktorej sa dodáva, jej dodáva nádych sofistikovanosti, takže je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak, táto whisky určite urobí dojem.

Doprajte si whisky St. Kilian Signature Edition TWELVE Single Malt Whisky a vychutnajte si luxus skutočne vynikajúceho destilátu. Pretože si zaslúžite len to najlepšie.
Tabuľka dát
St. Killian
Nové
Brand
Svätý Killián Distillery
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Bavorsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)