🌾Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG 49% Vol. 0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-9%

Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG 49% Vol. 0,05l

1.40 kg

Doprajte si bohatú, dymovú chuť Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG. Táto prémiová whiskey, ručne vyrobená s láskou a dokonale vyzretá, je ódou na legendárneho Buda Spencera. Každý dúšok je cestou robustných chutí, svedectvom ducha divokého západu. Jej silné, živé tóny z nej robia dokonalú voľbu pre tých, ktorí túžia po odvážnej, dobrodružnej chuti. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu. Odhaľte v sebe kovboja s Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG.

11,69 €

11,69 € Bez DPH

12,90 €-9%

Popis

Predstavujeme Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG, nápoj, ktorý skutočne stelesňuje ducha legendy. Táto whisky nie je len nápoj, je to pocta Budovi Spencerovi, filmovému velikánovi a skutočnej legende. Je to nápoj, ktorý v každom dúšku nesie jeho legendárny status.

LEGENDA Single Malt RAUCHIG je dymová, bohatá a intenzívna whisky, ktorá si určite podmaní vaše zmysly. Vďaka svojmu hlbokému, robustnému chuťovému profilu ponúka jedinečný zážitok tak skúseným milovníkom whisky, ako aj nováčikom. Dymový charakter tejto whisky nie je pre slaboduchých, je pre tých, ktorí ocenia odvážnu, panovačnú chuť.

Každá fľaša je starostlivo vyrobená tak, aby sa zabezpečila najvyššia kvalita, čo odráža rovnaké odhodlanie, aké Bud Spencer vložil do svojej pozoruhodnej kariéry. Nejde len o whisky, ale aj o oslavu dedičstva.

Ak ste teda fanúšikom Buda Spencera alebo jednoducho milujete dobrú dymovú whisky, Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG musíte ochutnať. Je to viac ako nápoj, je to legenda vo fľaši. Vychutnajte si ju čistú, s ľadom alebo s kvapkou vody - je dostatočne univerzálna, aby vyhovovala vašim preferenciám.

Zažite chuť legendy, zažite Bud Spencer THE LEGEND Single Malt RAUCHIG. Nezabudnite, že toto nie je len tak hocijaká whisky, je to pocta legende. Zaobstarajte si svoju teraz a pripite na muža, mýtus, legendu - Buda Spencera.

Tabuľka dát
Nové
Brand
Svätý Killián Distillery
Krajina pôvodu
Nemecko
Región
Bavorsko
Rozmanitosť
Single Malt
chat Komentáre (0)