🌾West Cork CASK COLLECTION Miniset 43% Vol. 5x0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

West Cork CASK COLLECTION Miniset 43% Vol. 5x0,05l

1.40 kg
Objavte bohaté, výrazné chute minisúpravy West Cork Cask Collection, ktorá je ideálnym darčekom pre milovníkov whisky! Táto exkluzívna sada v štýlovej darčekovej škatuľke ponúka lákavú cestu po najlepších írskych whisky. Každá fľaša odhaľuje jedinečnú zmes, umne vytvorenú spoločnosťou West Cork Distillers, ktorá je známa svojou oddanosťou kvalite a tradícii. S každým dúškom zažijete nádhernú rozmanitosť írskeho dedičstva whisky. Táto všestranná súprava je ideálna na oslavy, pokojné večery alebo ako sofistikovaný darček. Ochutnajte dedičstvo West Cork v každej kvapke!

22,19 €

22,19 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Tento produkt je nádherná sada West Cork Cask Collection, ktorá je s láskou prezentovaná v elegantnej darčekovej krabici. Táto kolekcia je ideálna pre znalcov whiskey aj pre začiatočníkov a vezme vás na cestu po jedinečných chutiach West Corku. Každá fľaša v tejto skvelej sade ponúka jedinečný zážitok a predstavuje umenie výroby írskej whiskey v jeho najlepšej podobe.

Čím je kolekcia West Cork Cask taká výnimočná? Všetko je to o sudoch. Whiskey dozrieva v starostlivo vybraných sudoch, pričom každý z nich dodáva destilátu svoje vlastné charakteristické vlastnosti. Výsledkom je rad whisky s plnou chuťou a hladkým záverom, z ktorých každá je rovnako podmanivá ako tá predchádzajúca.

Táto minisada je ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť, či už ide o narodeniny, výročie alebo len tak. Je to tiež skvelý spôsob, ako sa zoznámiť so svetom írskej whiskey, ktorý vám umožní preskúmať nuansy jednotlivých sudov bez toho, aby ste sa museli zaviazať k nákupu plnej veľkosti fľaše.

Minisada West Cork Cask Collection, dodávaná v nádherne navrhnutej darčekovej škatuli, nie je len darčekom, ale aj zážitkom. Zážitok, ktorý vás pozýva vychutnať si chute, osláviť remeselnú zručnosť a zamilovať si svet írskej whiskey.

Tak prečo čakať? Obdarujte seba alebo svojho blízkeho minisúpravou West Cork Cask Collection ešte dnes. Objavte kúzlo írskej whiskey, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
West Cork
Nové
Brand
West Cork
Krajina pôvodu
Írsko
chat Komentáre (0)