🌾West Cork CASK COLLECTION Miniset 43% Vol. 5x0,05l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

West Cork CASK COLLECTION Miniset 43% Vol. 5x0,05l

1.40 kg
Oplev den rige, dristige smag af West Cork Cask Collection Miniset, en ideel gave til whiskyelskere! Dette eksklusive sæt, præsenteret i en stilfuld gaveæske, byder på en pirrende rejse gennem de fineste irske whiskyer. Hver flaske afslører en unik blanding, kunstfærdigt udformet af West Cork Distillerskendt for deres engagement i kvalitet og tradition. Oplev den dejlige mangfoldighed i Irlands whisky-arv med hver slurk. Dette alsidige sæt er perfekt til fester, stille aftener eller som en sofistikeret gave. Smag arven fra West Cork i hver eneste dråbe!

22,19 €

22,19 € Ekskl. moms

notifications_active Sidste elementer på lager
Beskrivelse
Dette produkt er et dejligt sæt af West Cork Cask Collection, kærligt præsenteret i en elegant gaveæske. Denne samling er perfekt til både whiskeykendere og nybegyndere og tager dig med på en rejse gennem West Corks unikke smag. Hver flaske i dette udsøgte sæt giver en unik oplevelse og viser kunsten at fremstille irsk whisky, når den er bedst.

Hvad gør West Cork Cask Collection så speciel? Det hele handler om fadet. Whiskyen er modnet i omhyggeligt udvalgte fade, som hver især giver spiritussen sine egne karakteristika. Resultatet er en række whiskyer med en fyldig smag og en blød finish, hvor den ene er lige så fængslende som den anden.

Dette minisæt er den perfekte gave til enhver lejlighed, hvad enten det er en fødselsdag, et jubilæum eller bare fordi. Det er også en god måde at introducere sig selv til irsk whiskey på, så man kan udforske nuancerne i hvert enkelt fad uden at skulle købe en flaske i fuld størrelse.

West Cork Cask Collection Mini-Set leveres i en smukt designet gaveæske og er ikke bare en gave, det er en oplevelse. En oplevelse, der inviterer dig til at nyde smagene, hylde håndværket og forelske dig i den irske whiskys verden.

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv eller en, du holder af, med West Cork Cask Collection Mini-Set i dag. Oplev den irske whiskys magi, en slurk ad gangen.
Produktinformation
West Cork
Ny
Brand
West Cork
Oprindelsesland
Irland
chat Anmeldelser (0)