Paul John Peated Select Cask Single Malt | Single Malt | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Paul John Peated Select Cask Single Malt

1.40 kg
Vychutnajte si chuť luxusu s Paul John Peated Select Cask Single Malt. Táto indická whisky, vyrobená s remeselnou zručnosťou, ponúka dymovú, rašelinovú chuť, ktorej sa jednoducho nedá odolať. Každý dúšok odhaľuje vrstvy komplexnosti a odhaľuje tóny opečeného medového plástu, slaného karamelu a náznaku korenia. Ideálna na príjemné večery alebo na oslavu výnimočných príležitostí. Toto nie je len whisky, je to zážitok, cesta exotických chutí. Doprajte sebe alebo blízkej osobe túto výnimočnú single malt whisky a vychutnajte si umenie v každej kvapke.

59,19 €

59,19 € Bez DPH

Popis
Predstavujeme Paul John Peated Select Cask, výnimočnú single malt whisky, ktorá určite poteší vaše zmysly. Toto majstrovské dielo pochádza zo slnkom zaliateho indického pobrežia, kde jedinečné podnebie zvýrazňuje jeho chuť a dodáva mu osobitý charakter. Jeho teplá rašelinová aróma je lákavá a zároveň fascinujúca - je náznakom bohatého zážitku, ktorý sa v ňom skrýva.

Každý dúšok Paul John Peated Select Cask ponúka vašim chuťovým pohárikom nádherný výlet. Spája hlboké tóny rašeliny s jemnými náznakmi korenia, čím vytvára robustný, ale vyvážený chuťový profil. Je to zážitok, ktorý je rovnako komplexný ako príjemný, vďaka čomu je táto single malt whisky absolútnou povinnosťou pre znalcov whisky.

Paul John Peated Select Cask nie je len o chuti, ale aj o remeselnom spracovaní. Celý proces, od výberu najlepšieho jačmeňa až po starostlivý proces destilácie, je ukážkou oddanosti kvalite a dokonalosti. Je to whisky, ktorá odráža vášeň svojich tvorcov a ich odhodlanie poskytnúť nezabudnuteľný zážitok z pitia.

Či už ste milovník whisky alebo príležitostný konzument, ktorý chce objavovať nové chute, Paul John Peated Select Cask je vynikajúcou voľbou. Je to viac než len nápoj - je to oslava tradície, remeselnej zručnosti a radosti z objavovania. Tak prečo čakať? Vydajte sa na cestu plnú chutí s Paul John Peated Select Cask ešte dnes. Verte nám, je to dobrodružstvo, ktoré si nechcete nechať ujsť!
Tabuľka dát
Nové
Brand
John Distillery Ltd.
Krajina pôvodu
India
Región
Goa
Rozmanitosť
Single Malt
Obsah alkoholu
55.5%
Obsah
0.7l
Prídavné látky
Farbivo karamel 150a
chat Komentáre (0)