🌾Plantation Rum AUSTRALIA Single Cask Sherry Palo Cortado Finish 2009 45,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Plantation Rum AUSTRALIA Single Cask Sherry Palo Cortado Finish 2009 45,3% Vol. 0,7l in Geschenkbox

1.40 kg
Vychutnajte si exotické chute rumu Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish. Tento jedinečný rum, ktorý zreje pod austrálskym slnkom, prináša robustnú chuť tropického ovocia a korenia. Záverečná bodka? Elegantný záver v sudoch po sherry, ktorý dodáva jeho chuti bohatú, orechovú vrstvu. Je to dokonalý darček pre milovníkov rumu, ktorý sa predkladá v štýlovej darčekovej škatuli. Potešte svoje zmysly a objavte podmanivý svet austrálskeho rumu s touto výnimočnou zmesou. Ochutnajte dobrodružstvo ešte dnes!

62,59 €

62,59 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu chuť rumu Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish, ktorý je dokonalou kombináciou triedy a sofistikovanosti. Tento jedinečný rum uložený v štýlovej darčekovej škatuli je skrytým pokladom zo srdca najlepších austrálskych liehovarov.

Náš rum je viac ako len nápoj, je to cesta. Každý dúšok vás vezme na dobrodružnú cestu, bohatú na príchuť sherry a chuť palo cortado. Hlboké, komplexné chute obklopia vaše zmysly a zanechajú trvalý dojem zo svojho jedinečného charakteru. Krémová textúra spolu s náznakom korenia vytvára nezabudnuteľný chuťový zážitok, ku ktorému sa budete vracať po ďalšie.

Tento konkrétny rum nie je len destilovaný, ale dozrieva v jednom sude, čo dodáva jeho chuti úplne nový rozmer. Proces zrenia v sude dodáva rumu výraznú drevitú príchuť, vďaka ktorej získava robustný a plný profil. Záver z palo cortado sherry zvýrazňuje chuť osviežujúcim ovocným nádychom, ktorý vyvažuje bohatú chuť.

Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish je skutočne potešením pre zmysly. Je to ideálny darček pre milovníkov rumu alebo pre každého, kto oceňuje vysokokvalitný destilát. Krásna darčeková škatuľa, v ktorej sa dodáva, dodáva fľaši nádych elegancie a zaručuje, že zostane v bezpečí.

Tak prečo čakať? Ponorte sa do sveta jedinečných chutí s rumom Plantation Rum Australia Single Cask Sherry Palo Cortado Finish. Je to viac ako nápoj, je to zážitok. Nezabudnite, že najlepšie chvíle v živote si vychutnáte s pohárom kvalitného rumu. Doprajte teda sebe alebo svojim blízkym tento výnimočný rum a nechajte sa unášať dobrými chvíľami.
Tabuľka dát
Plantation
Nové
chat Komentáre (0)