The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky BATCH STRENGTH 58% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky BATCH STRENGTH 58% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte bohatú, komplexnú chuť sladovej zmesi Six Isles Scotch Whisky SILA DÁVKY. Táto jemná whisky je starostlivo vyrobená a čerpá z jedinečných vlastností šiestich úžasných škótskych ostrovov. Každý dúšok prináša silný úder a odhaľuje tóny rašeliny, dymu a morskej soli, ktoré sa prelínajú s jemnými tónmi sladkej vanilky a korenia. Táto whisky nie je len nápojom, ale dobrodružstvom, ktoré vás svojou robustnou chuťou prenesie priamo do srdca Škótska. Prezentovaná v elegantnej darčekovej škatuľke je dokonalým potešením pre blízkeho človeka alebo pre vás. Zažite pravého ducha Škótska s miešanou sladovou whisky The Six Isles Scotch Whisky SILA DÁVKY.

47,69 €

47,69 € Bez DPH

Popis
Zažite vynikajúcu cestu chuti s The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky. Táto výnimočná zmes, prezentovaná v úžasnej darčekovej krabici, je stelesnením tých najlepších Scotch whisky zo šiestich ikonických škótskych ostrovov. Každý dúšok odhaľuje jedinečnosť svojho pôvodu a prenesie vás na drsné pobrežie a pokojnú krajinu týchto očarujúcich ostrovov.

Táto whisky sa môže pochváliť silnou silou šarže Scotch nie je pre ľudí so slabým srdcom. S robustným 58 % objemovým podielom ponúka hlbokú, intenzívnu chuť, ktorá skutočne rezonuje u milovníkov whisky. Tento odvážny destilát vystihuje neskrotnú krásu ostrovov a poskytuje bohatú, komplexnú chuť, ktorá je náročná a zároveň uspokojujúca.

The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky je poctou tradičným destilačným metódam. Je dokonalou harmóniou rašelinovo-údenárskych sladov a sladkých ovocných tónov, ktoré vytvárajú nádherne vyváženú zmes, ktorá vám zatancuje na jazyku. Každá fľaša rozpráva príbeh o remeselnej zručnosti, tradícii a jedinečnom charaktere ostrovov, ktoré reprezentuje.

Od chladnej, sviežej chuti Orknejských ostrovov až po dymové, rašelinové tóny Islay, je táto whisky zmyslovou cestou po najuznávanejších škótskych regiónoch. Či už ste skúsený nadšenec whisky alebo objavujete prémiové zmesi po prvýkrát, The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky je zážitok, ktorý si nebudete chcieť nechať ujsť.

Je uložená v štýlovej darčekovej škatuľke a predstavuje dokonalý darček pre blízkeho človeka alebo dekadentnú pochúťku pre vás. Tak prečo čakať? Vydajte sa na degustačné dobrodružstvo, aké nemá obdoby, so zmesou The Six Isles Blended Malt Scotch Whisky. Objavte kúzlo škótskych ostrovov, jeden dúšok za druhým.
Tabuľka dát
Six Isles
Nové
chat Komentáre (0)