🌾The Lost Distillery STRATHEDEN Blended Malt 43% Vol. 0,7l | Whisky Ambassador
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

The Lost Distillery STRATHEDEN Blended Malt 43% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte kúzlo stratených Distillery Stratheden Blended Malt, whisky, ktorá evokuje ducha minulej éry. Táto jedinečná, ručne vyrábaná zmes je chuťovým zážitkom, pulzujúcim bohatou, intenzívnou chuťou. Každý dúšok z tejto pozoruhodnej fľaše prináša symfóniu drevitých, ovocných a dymových tónov a zanecháva vo vás túžbu po ďalších dúškoch. Či už ste znalec whisky, alebo svet whisky objavujete, Stratheden Blended Malt je nevyhnutnou súčasťou vašej zbierky. Doprajte si luxus dedičstva pri každom nalití. Zažite odkaz, vychutnajte si chuť.

38,39 €

38,39 € Bez DPH

Popis
Znovuobjavte slávu zaniknutých liehovarov s knihou The Lost Distillerystratheden Blended Malt. Táto jedinečne vytvorená škótska whisky vám ponúka chuťový profil, ktorý je rovnako bohatý a komplexný ako história samotného liehovaru Stratheden.

The Lost Distillerystratheden Blended Malt nie je len nápoj, ale aj zážitok. Dúšok tejto whisky vás prenesie späť do Škótska 19. storočia, do legendárneho liehovaru Stratheden, presláveného kvalitnými liehovinami. Hoci liehovar už dávno neexistuje, jeho podstata žije v každej fľaši tejto odborne namiešanej sladovej whisky.

Pozdvihnite svoje zmysly vďaka jej robustnej chuti, ktorá dokonale vyvažuje sladké a dymové tóny. Vynikajúca zmes ponúka harmonickú súhru sušeného ovocia, medového korenia a náznaku dymu, po ktorom zostáva hladký, dlhotrvajúci záver.

Táto škótska whisky je určená nielen pre znalcov whisky, ale aj pre tých, ktorí si cenia jemné veci v živote. Či už oslavujete výnimočnú príležitosť, alebo si jednoducho užívate pokojný večer, The Lost Distillerystratheden Blended Malt je dokonalým spoločníkom.

Vychutnajte si ju priamo, s ľadom alebo ako základ vášho obľúbeného kokteilu z whisky. Nech už si ju vychutnáte akokoľvek, The Lost Distillerystratheden Blended Malt sľubuje nádherný výlet do bohatého dedičstva škótskej whisky.

Nechytajte nás však len za slovo. Vyskúšajte The Lost Distillery'Stratheden Blended Malt a nechajte za seba hovoriť jej výnimočnú kvalitu. Je to viac ako nápoj, je to pocta stratenej ére whisky remeselného umenia. Veď najlepšie príbehy sa často nachádzajú na miestach, na ktoré sme zabudli. Takže na nezabudnuteľnú chuť stratenej pálenice - Stratheden, nádherne zachytenú vo fľaši.
Tabuľka dát
Nové
chat Komentáre (0)