Duncan Taylor Smokin' The Gentleman's Dram Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l | Scotch Whisky | 🌾 Whisky Ambassador | Online Shop
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Duncan Taylor Smokin' The Gentleman's Dram Blended Scotch Whisky 40% Vol. 0,7l

1.40 kg
Objavte jemný, dymový pocit Duncan Taylor Smokin' The Gentleman's Dram Blended Scotch Whisky. Táto prémiová zmes, vytvorená pre rafinované chuťové bunky, ponúka jedinečnú symfóniu chutí, ktoré roztancujú vaše chuťové poháriky. Jej bohaté rašelinové tóny sú dokonale vyvážené jemnou sladkosťou, čo jej dodáva komplexný charakter, ktorý je rovnako zaujímavý ako príjemný. Či už ste skúsený nadšenec whisky, alebo zvedavý začiatočník, tento Gentleman's Dram si určite podmaní vaše zmysly. Tak si oddýchnite po dlhom dni a vychutnajte si vyladené chute tejto výnimočnej Scotch whisky. Verte nám, je to zážitok, ktorý sa nepodobá žiadnemu inému.

28,99 €

28,99 € Bez DPH

notifications_active Posledné kusy v sklade
Popis
Predstavujeme Duncan Taylor Smokin' The Gentleman's Dram Blended Scotch Whisky! Táto vynikajúca fľaša potešenia je dokonalou kombináciou chuti, jemnosti a hrejivosti. Nie je to len nápoj, je to zážitok, ktorý čaká na svoje rozvinutie.

Vyrobený s precíznosťou a vášňou, tento Scotch Whisky je dôkazom odkazu Duncana Taylora. Každý dúšok odhaľuje vrstvy hlbokej, dymovej chuti, ktorá sa časom len zlepšuje. Gentleman's Dram je zmesou tých najlepších Scotch whisky, z ktorých každá prispieva k jedinečnej symfónii chutí.

Prvý dúšok vás privíta bohatou dymovou chuťou, ktorá pripomína útulný večer pri ohni. Ako sa teplo šíri, rozvíjajú sa zložité tóny duba, vanilky a náznaku korenia, ktoré vo vás zanechajú túžbu po ďalšom.

Gentleman's Dram je dokonalým doplnkom k pohodovému večeru alebo oslave. Či už ste skúsený znalec whisky alebo nováčik vo svete Scotch, táto whisky vo vás určite zanechá trvalý dojem.

Tak prečo čakať? Doprajte si luxusný zážitok z miešanej whisky Duncan Taylor's Smokin' The Gentleman's Dram Scotch Whisky. Objavte svet chutí, komplexnosti a elegancie v každom dúšku. Táto whisky je viac než len nápoj; je to oslava remeselnej zručnosti a cesta chuti.

Nezabudnite, že toto nie je len tak hocijaká Scotch. Je to Duncan Taylor Scotch; meno, ktoré je synonymom kvality. Nalejte si teda drinku, pohodlne sa usaďte a zažite dymové kúzlo The Gentleman's Dram.
Tabuľka dát
Smokin'
Nové
Brand
Duncan Taylor
Krajina pôvodu
Škótsko
Rozmanitosť
Miešaná škótska whisky
chat Komentáre (0)